Gå til innhold

liv's Blog

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    320
  • visninger
    51 084

Reiser en tur til Fredrikstad i dag


Gjest

1 125 visninger

Skal en tur hjem til pappa i kveld, så skal jeg til mamma i morgen, kommer tilbake på tirsdag da. I morgen skal jeg se på to leiligheter, samt ha møte med sosial ang oppdrag. Jo og så får jeg vite lønn. :sjarmor: Regner med at jeg tar den da det er bedre med litt lønn enn ingen lønn, men at jeg blir lenge i jobben kan jeg jo ikke garantere da ;)Ellers så håper jeg virkelig lønnen til mannen kommer snart. Han har lønningsdag den 15. og har fortsatt ikke fått penger på konto! Han snakket med sjefen på torsdag og han sa han hadde ordnet det så vi håper de kommer på mandag, sist måned så fikk han nemlig utbetalt 10000 kr for lite og skal få de også nå. Samtidig som jeg ikke har jobbet i august og fortsatt ikke fått utbetalt penger fra juli (kommer midt i sept) så sier det seg at vi er ganske blakke nå. Men men, vi overlever. Har fortsatt litt igjen av sparepengene men de forsvinner i omreg. avgift på bil og på flyttebil. Håper ikke vi må ut med alt for mye egenkapital på bilen vi forhåpentligvis får lån på, samt at depositumet ikke er mye mer enn det vi har i dag.Håper på å finne et sted som det er mulig å flytte inn bittelitt før den 1.sept. Vi må jo være ute her den 31 kl 12 i følge kontrakten da.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

God tur til Fredrikstad og lykke til på visningar, med sosialkontor og med lønsnivå og med pengar til mannen! :)

Gler med til du kjem heimatt og spelar med meg! ;)

Lenke til kommentar

Takker! Kommer hjem igjen i morgen da, reiser sannsynligvis ganske tidlig herfra. Sitter nok på ho mor til byen når hun skal på jobb.

Fortsatt ingen telefon om lønn. :forvirret:

Nå skal jeg gå å pusse tenna og så å ta turen til sosialefellestjenester for å melde min interesse. Blir da fjerde gangen jeg er støttekontakt så akkuratt prossessen er ikke så spennende lenger ;)

Lenke til kommentar
søndagsengel?

Skrevet

Det blir spennende å høre om lønna di! Håper de kan gi deg det de først sa - men er enig i at det uansett er bedre mer en jobb enn ingen jobb. Og det er jo en jobb som er relevant for deg, og som er bedre å føre opp på cv'n enn mye annet! :)

Spennende med visninger også! Forhåpentligvis finner dere noe dere vil ha! Det er jo ikke så lenge til kontrakta deres går ut!

Vi snakkes!! :klem:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...