Gå til innhold

liv's Blog

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    320
  • visninger
    51 075

Siste dagen i uka igjen


Gjest

1 129 visninger

Det ble vist hjemmelagede hamburgere i går. I dag skal vi ha laksekotletter med holandese-saus og nypoteter :wow: Men først må jeg få i meg litt frokost :ler: Vi har en kirke i kvartalet, (Alt er bygd i ett), og i sommer har den ikke brukt klokkene men i dag var det full klang igjen. Hele soverommet rister når de ringer! Vi er nærmeste nabo til klokka da.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

søndagsengel?

Skrevet

Mmm, god middag dere skal ha i dag! Vi spiste akkurat det samme her om dagen :) I kveld blir det hjemmelaget pizza.

Moro å være nærmeste nabo til en kirkeklokke, tenker jeg...? :ler:

Lenke til kommentar

Ja maten var god den ;) Synes vi spiser alt for lite fisk så det prøver jeg å gjøre noe med. Er veldig glad i all sjømat jeg, men mannen setter seg på bakbeina så fort det har skall.. Så reker, krabbe, kreps, og blåskjell er hjemmealeine mat! Og så har vi en fiskebutikk rett nede i gata her, ser den fra vinduet. Altså ingen grunn til å ikke spise fisk. Skal prøve å få til i allefall en gang i uken med fisk. Denne uken har vi jo spist både fiskeboller og laksekotteletter! Samt at vi spiste ørret sist lørdag da!

Lurer på når jeg får mannen i seng i natt jeg, de to siste nettene har han kommet rundt kl 04! Det var det spillet da vettu, han er helt hekta!

Bare jeg får tak i skattekortet nå så skal jeg begynne å ta turen til dagsen. Får det forhåpentligvis på tirsdag! Dagsen er et vikarbyrå drevet av aetat for dagsoppdrag.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...