Jump to content

Kverula!

  • entries
    37
  • comments
    60
  • views
    3776

Helg! :)

Sign in to follow this  
Guest

799 views

Så er det helg igjen!Hadde egentlig skikkelig helgefølelse både på onsdag og torsdag jeg - siden jeg har fri på torsdag - og jeg er utrolig glad for at jeg har fått torsdagen fri, det er jo en lek å gå på jobb på fredag etter en fridag! Vite at man bare skal jobbe noen timer før man har fri IGJEN. Passer meg ypperlig!!!Mannen syns ikke no' om det da...tror han irriterer seg litt over at jeg bare jobber 80%...Han om det...Ingen spennende planer for helga - male hus.

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Midnattsol

Posted

God helg!

Ikke bry deg om at han irriterer seg over det. 80% er da vel SÅ mye bedre enn ingenting og viktigst av alt - DU trives godt med det. Bare la han brumme i vei. ;):klem:

Share this comment


Link to comment

Ja, du har vel rett...vi har jo snakka mye om det, og jeg har veldig, veldig lyst til at det skal fungere med 80% - det er jo økonomien som bestemmer det, egentlig. Og jeg har sagt at jeg er villig til å ha litt dårligere råd og heller ha en fridag i uka. Det er viktigere for meg å føle at jeg takler hverdagen og at jeg trives enn at jeg har de ekstra hundrelappene på konto hver måned.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...