Gå til innhold

Kverula!

  • blogginnlegg
    37
  • kommentarer
    60
  • visninger
    3 840

Om denne bloggen

...skravler og skrabler...

Blogginnlegg i bloggen

Innom en gang i året...

OJ - har ikke vært innom bloggen min på LENGE - faktisk ikke i år i det hele tatt etter det jeg kan se...Ja, ja - jeg tar det jo igjen i dagboka mi.

Gjest

Gjest

Det går dårlig med blogginga...

Det ser ikke ut til at det kommer til å bli så mye liv i denne bloggen...Jeg glemmer den bort - og liker som sagt dagboka mi mye bedre.Men jeg stenger den ikke enda da...kan jo hende jeg endrer meg!

Gjest

Gjest

Valgvake...

Utrolig spennende med valgresultatet - krysser fingre for rødgrønt flertall! :tommelsmil:Kan nesten ikke gå og legge meg nå...må jo få med meg litt mer. Selvom det nok ikke blir valg hele natta for min del!

Gjest

Gjest

IKEA!

Skal en tur til Ikea i dag - og det er stort, for det er ikke hvert år vi tar en tur dit.Er spent på om jeg kan skrive ned ei lang shoppingliste her i etterkant av turen - håper det! :sjarmor:Det som er så fint med Ikea er jo at man kan shoppe MASSE og så koster det ikke all verden likevel! Kan det bli bedre???

Gjest

Gjest

Plan for kommende uke!

Har kun senvakter denne uka.Mandag: GR-kursTirsdag: KorøvelseOnsdag: PersonalmøteTorsdag: BursdagsfeiringFredag: Reise på hyttaLørdag: HyttaSøndag: Hytta - og hjem igjen.Starter med senvakt neste uke også.Puh...

Gjest

Gjest

Søndag før mandag.

Søndag igjen. I morgen er det ei ny arbeidsuke. Ei helg går så fort. Men det gjør jammen hverdagene for tiden også.Senvakter i kommende uke. Godt å ha litt ekstra tid på morgenen, men slitsomt med lange ettermiddager. Mandagen er den verste dagen i så måte, det er dagen da flest barn er lenge i barnehagen. De andre dagene hender det at vi kan stenge tidligere.GR-kurs i morgen. Korøvelse på tirsdag. Ingenting på onsdag som jeg vet. Bursdag torsdag. Reise på hytta på fredag.Blir ikke så mye stille

Gjest

Gjest

...tidlig en lørdags morgen...

God lørdag!Har sendt mannen avgårde på guttetur i dag. Og nå er det helt stille i huset. Kattepus er ute og jakter. Og jeg sitter foran pc'n. Herlig vær ute i dag. Jeg lurer på om jeg skal gå meg en tur nå om noen få strakser - forestiller meg at det må være deilig å gå en tur nå før butikker o.l åpner og trafikken er mindre.

Gjest

Gjest

Hverdagen er tilbake!

Joda, det er jo en mnd siden ferien var over, men det er først denne uka at hverdagen har kommet i gang for fullt føler jeg. Er i gang med GR-kurs, i kveld er det korøvelse og i morgen er det foreldremøte i barnehagen. Stadig noe som skjer på kveldstid framover! Det er et sikkert tegn på at høsten nærmer seg og at hverdagene er på plass igjen.

Gjest

Gjest

Planer!

Nå har jeg planer for hjemmet vårt:Begynner med det minste rommet - der det trengs å gjøres minst, nemlig toalettet.Jeg har lyst til å kjøpt to hvite hyller å henge opp på veggen bak toalettet - ei hyllet til å sette dopapir på, noen håndklær, og en kurv som jeg kan ha litt rengjøringsmidler oppi - samt "toalettrens" osv. Har lyst til å henge opp et par bilder med hvit ramme på - og så trenger jeg ei ny søppelbøtte der.Neste rom er vel dagligstua.Har veldig lyst på et nytt gulvteppe der - og jeg

Gjest

Gjest

Har gått tur! :)

Nå har jeg akkurat kommet inn etter å ha gått en liten tur! Deilig når jeg endelig kom meg avgårde...men det satt langt inne.Jeg er ikke som jeg en gang var...

Gjest

Gjest

JUL!

Noen har begynt å snakke om jul allerede nå...Mannen spurte forresten her om kvelden om hvordan vi skal tilbringe julaften i år. Og jeg sa det som det var, at jeg skal feire hjemme hos mamma og pappa - men at han godt kunne være med om han ville. :ler:Vi har aldri vært sammen på julaften vi - har vært med hver våre foreldre, og det er mulig det blir sånn i år også. For jeg skal i hvertfall være sammen med mine.

Gjest

Gjest

FY, så sur...

Sånn føler jeg meg ---> Sånn føler jeg meg ---> Sånn føler jeg meg ---> Så da tror jeg at jeg så jeg kan føle meg litt etterpå!

Gjest

Gjest

Dårlig dag...

Dette har ikke vært en god dag. Føler meg nedfor og deppa - som alltid i forbindelse med tante-besøk...tipper jeg ikke kommer til å sove godt i natt.Æsj.

Gjest

Gjest

Liste: HVA JEG VIL HA!

Sånn lister som følgende har jeg dreisen på! Hva jeg vil ha!* Nye sko* Nye støvletter* Ny veske* Nytt skjørt* Nye jeans* Høst/vintergensere* Nytt salongbord* Stasj fra Ikea* Nattbord og sengegavl* Vitrineskap* Videokamera* Veranda og nytt inngangsparti* Penger på konto* Bilde på veggen i stuaHm...ikke mer. Nesten overkommelig det der jo... :klø: Bortsett fra at det nest siste punktet ikke passer så godt sammen med alle de andre...de utelukker hverandre på en ganske grusom måte...

Gjest

Gjest

Inspirert av lmari! :)

Jeg er inspirert av lmari - hun er listomanen over alle listomaner - og jeg beundrer hennes planer, tanker og evne til å få noe ut av hverdagen.Så nå skal jeg herme litt etter henne...og prøve meg på en "høst-liste" - en liste over ting jeg har å se fram til i høst - og ting jeg må gjort.Men ikke akkurat nå...for jeg klarer ikke å samle tankene...Det er vel derfor jeg ikke er noen listoman...

Gjest

Gjest

Mannen lo!

:ler:Jeg holder på å bake brød - og jeg har nok LITT stor deig i forhold til to brødformer - så de blir ganske store, de to brøden - og mannen lo godt av dem når jeg satte dem inn i ovnen til steking! *lissom-fornærma*Lagde også to rundstykker - og de ble kjempestore etter hevingen! :ler:Gleder meg til det ferdige resultatet!

Gjest

Gjest

Snart mandag...

Ja, søndagen gikk unna den, gitt. Som vanlig. Ingen problemer med å få timene til å fly.Har vært en koselig dag. Fikk besøk mamma og pappa (i to omganger, til og med...), har snakka leeeenge med middis på telefonen - kjempekoselig - og så har vi spist innbakt pizza og sett på bilder fra bryllupet mamma og pappa var i i går, samt bilder fra ferien vår. :)Og nå har mannen lagt seg, og jeg har tenkt til å følge etter. GOD NATT!

Gjest

Gjest

Søndag igjen...

Utrolig mange søndager for tida... :klø:Har ingen planer for dagen - men noe må man da finne på etterhvert...Kanskje bake brød igjen? Og så må vi en tur ut til foreldrene mine.

Gjest

Gjest

HM-pakke!

I dag kom pakken fra HM - så nå er jeg den lykkelige eier av en ny, brun ullkåpe til høsten/vinteren. Den var kjempefin syns jeg! :)Sitter her og gjør egentlig ingenting. Lurer på å ta enda en sykkeltur i dag jeg da - har ikke så mye annet å gjøre egentlig.

Gjest

Gjest

Fridagen min er godt i gang!

Stod opp kl 07.15 i dag jeg, og satte meg i sofaen med pc'n og Kg i fanget! Perfekt start på fridagen, eller? :sjarmor:I tillegg er det litt grått ute, så jeg drøyer malinga litt - vil ikke risikere at det kommer regn mens jeg maler. ;)Planen er at jeg skal ut å sykle om ikke så altfor lenge. Må vel komme meg ut av morgenkåpa og fikse meg litt før jeg stikker. (Oj, forresten, kom akkurat på at jeg har avtalt å gå tur med søstera mi i dag - da dropper jeg sykkelturen nå.)Mannen har bestilt karbon

Gjest

Gjest

Lillelørdag - og det ER faktisk det! :D

Joda, jeg tar jo "lillehelga" mi nå jeg! Med fri på torsdager har man nesten to helger i uka - for det kjennes ut som fredag i dag - og i morgen kveld føles det ut som søndag. Og så er det en jobbedag til, og så er det helg IGJEN! Ubeskrivelig deilig!!! :hjerter:Syns jeg har vært forholdsvis flink i dag også - selvom det ble halvannen vaffelplate på jobben i ettermiddag...Skal ut og trimme litt i kveld igjen, så da veier vel det opp litt!

Gjest

Gjest

Har vært flink i dag!

Man har veldig lett for å syte og klage hvis ting ikke går helt etter planene, og øse ut av seg all frustrasjon. Men i dag har jeg tenkt til å fortelle at jeg har vært flink. For jeg har nådd et lite mål jeg har satt meg i dag, nemlig å ikke skeie ut i matveien, samtidig som jeg skulle trimme. Og det har jeg klart! :)Ikke mer å si om den saken!

Gjest

Gjest

Travel mandag.

Har hatt en travel mandag. Ikke tid til Kg i det hele tatt.Jobba først litt overtid ( ) på jobben, fordi vi rett og slett ikke rakk å gjøre alt i stand før stenginga i dag. Kjedelig, siden jeg egentlig ikke var den som skulle stenge i dag...men, men. Bare det ikke blir sånn hver gang jeg har senvakt, så er det forsåvidt greit.Deretter hjem for å kaste i seg litt middag, deretter videre på fotballkamp. Så vidt en tur hjemmom etter kampen, før jeg kjørte til foreldrene mine for å levere noen sake

Gjest

Gjest

Brødbaking igjen!

Joda, jeg imponerer stadig meg selv OG mannen - nok en runde med brød står til avkjøling på benken!

Gjest

Gjest

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...