Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 450

...men kvelden ble bra


Gjest

1 258 visninger

I kveld har jeg kosa meg. Har vært på syforening hos ei venninne :) Vi er åtte jenter som møtes hver tredje uke. Da skravler vi, spiser god mat, og innimellom tar vi nå fram håndarbeidet også ;) I dag strikka jeg faktisk masse på et par babylester. Tenkte jeg skulle gi bort. Nala-mannen holdt fortet her hjemme. Det gikk som i London, det. I morgen er det hans tur. Da skal han på "ræk", mens jeg tar kveldsvakta. Håpet om barnehageplass allerede nå i august brast forresten i dag :tristbla: Jeg ringte barnehagen bare for å høre om de hadde gjort noe med den ledige plassen. Det hadde de. Den hadde gått til en annen unge. De venta på avklaring i forhold til to søknader om overflytting, men dette ville ta tid. Plassene ville tidligst ble ledig i løpet av september. Så da så. Får se hva jeg gjør nå. Tror jeg skal gjøre en liten innsats for å finne dagmamma i alle fall noen dager i uka, selv om dette er noe jeg kvier meg for. For Storesøster trenger lekekamerater. Jeg tror hverdagen kommer til å slå oss hardt midt i fleisen når de andre ungene begynner i barnehagen igjen, nemlig. Storesøster kjeder seg med bare meg og Lillesøster. Jeg kan prøve å underholde henne alt jeg vil, men det er ikke det samme som om hun hadde fått lekt med barn på sin alder. Jeg duger nok ikke som lekekamerat, nei. Huff, får helt ondt av jenta, jo. For å trøste oss litt etter den dårlige nyheten om barnehageplass, dro vi tre jentene på kafé på et kjøpesenter. Møtte ei venninne og babyen hennes der. Skravla og kosa oss. Storesøster fikk vafler og is, så da var hun i godt humør. Etterpå fikk hun kjøre en sånn bil som rister når man slenger mynt på den. Og til slutt kjøpte vi en film til henne ("Bjørnen i det store blå huset") og et puslespill. Må vel skaffe en del inneaktiviteter til høsten kommer, for ikke f.... om jeg tasser ut i all slags vær med Lillesøster. Så når det bøtter ned, da får storesøster pent finne seg i å holde på med med inneting. Nå skal jeg bare legge sammen en maskin med tøy før jeg legger meg. Må jo ha huset på stell, for i morgen får jeg lunsjgjester. Blir trivelig :)

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Huff, så dumt at dere ikke fikk barnehageplass! Håper virkelig det ordner seg med dagmamma for dere! Jeg kjenner forsåvidt ei (vel, ikke kjenner men vet om) som passer bare en unge, men den ungen er bare halvparte så gammel som Storesøster, så han er jo ikke noe særlig til lekekamerat uansett. Vet heller ikke om hun kunne tenke seg å passe flere unger, så det er vel egentlig et skudd i blinde. Uansett krysser jeg fingrene for en løsning!

Forresten, når skal du og jeg ta en tur på kino? :hoppe:

Lenke til kommentar
Forresten, når skal du og jeg ta en tur på kino?  :hoppe:

Vil gjerne på kino :hoppe: Neste uke er ganske full. Hva med uka etter? Vi kan jo se hva som går, og snakkes nærmere :)

Lenke til kommentar
Vil gjerne på kino :hoppe: Neste uke er ganske full. Hva med uka etter? Vi kan jo se hva som går, og snakkes nærmere  :)

Bra plan!

Kake-kafeen var forresten fortsatt stengt, men på Amtmannens hadde de plutselig fått inn samme kakene, og den ligger jo rett over veien for kinoen.

Lenke til kommentar
Kake-kafeen var forresten fortsatt stengt, men på Amtmannens hadde de plutselig fått inn samme kakene, og den ligger jo rett over veien for kinoen.

Interessant. Kakemonsen i meg gleder seg allerede :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...