Gå til innhold

liv's Blog

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    320
  • visninger
    51 068

Søndag


Gjest

1 177 visninger

Ja da var det søndag. Må vaske i dag :frustrert: Deilig å være hjemme igjen. En uke hos ho mor holder i gangen! Tall Ships Races var i byen, mye folk over alt. Så litt på båtene, men var ikke på noen konserter. Bestefar er surrete men får hjelp så det blir nok bra. Nå er det tilbake til jobbjakt og ledighet. Vel, ettersom ledighet er roten til all ondt så må jeg vel finne noe å gjøre :sjenert: Plan for søndag: Vaske begge badene.Mandag: Vaske tøy Rydde i klesskapet mittTirsdag: Rydde rommet vårtOnsdag: Vaske rommet vårtTorsdag: Pakke ned det vi vansligvis ikke bruker fra bokhylla. Hver dag; sjekke aetat.no og finn.no, samt spørre på Kiwi og Ica etter esker og starte pakkingen. Planlegge, handle og ha klar middag til mannen kommer fra jobb. Planen med denne planen er at om jeg tar litt hver dag så blir jeg ferdig til slutt ;) (og når jeg er ferdig så er det vel bare å begynne på nytt?)

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så flink du er som har satt opp en liste over ting du skal gjøre i huset. Hadde trengt å gjort det samme. Eller aller mest hadde jeg trengt å faktisk gjort det jeg eventuelt hadde skrevet på en liste. Er vel litt tiltaksløs for tida, jeg :rodme: Men men, arbeidslyst kommer i rykk og napp, har jeg funnet ut. Så kanskje energien kommer settende før jeg vet ordet av det? Satser på det. Og enn så lenge kan jeg jo lese om deg og ryddinga og vaskinga di :ler:

Lykke til med jobbjakten. Håper det ordner seg for deg snart :klem:

Lenke til kommentar

Jo det ser ganske bombet ut her så jeg må bare komme i gang med den ryddingen og vaskingen. Dagens mål er nådd.

Men jeg er redd jeg begynner å bli syk. Er ordenlig rar i halsen og vondt i hodet. I dag har vi spist betasuppe. Det er godt det!

Lenke til kommentar

Hei vennen! :)

Koss går det med deg i dag? Håpar det går betre og at du ikkje blir *skikkeleg* sjuk!

Kva skal du med alle øskjene? Pakka? Skal de flytta?

Eg har også ei slik liste for rydding, men den er vel berre i hovudet mitt enno. Har fått det gjennom at stova skal vera ryddig til ei kvar tid, men nett no er det eg som held ho rotete med takkekort-jobbing. ;)

Kjøkkenet ryddar me også kvar dag no, sidan oppvaskemaskina er nede for telling. Og soverommet rydda eg på laurdag, så no ser det strøke ut. Men andre rom, som badet, datarommet, gangen og roterommet (tenk å ha eit eige rom som inviterar til roting :hår: ) er kapittel for seg. Men eg er med på ei sånn mailinglistedå, det hjelper litt..

Men no må eg eta litt, og så er det tilbake til jobbsøknad skrivinga. I Bergen kan me senda søknader elektronisk no, lurer på om det er ein god idè? Sidan det ikkje fungerte å senda e-post i fjor, tenkjer eg... :klø:

Ha ein super-duper dag liv! *stor-bli-frisk-klem* frå meg!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...