Gå til innhold
  • blogginnlegg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    40 709

En digresjon fra historien, på grunn av måkenes uhemmede livsførsel.


absinthia

1 333 visninger

Jeg har alltid drømt om et hus ved havet, det virker jo så deilig. Hvert år omtrent på denne tiden skifter jeg mening.. og hvorfor?

- Jo, grunnet den vannvittige livsførselen til måkene som på død og liv skal formere seg.

Det er et leven uten like, de skriker, slåss og bærer seg hele natta og er slett ikke istand til å se at det ikke er en god ide at de skal formere seg så det blir enda flere sexgalninger til neste år! Og ikke minst inntar de rollen som livsfarlige bombefly som stuper etter en stakkar, når ungene er klekket. I fjor måtte hele nabolaget til en venninne løpe til og fra husene sine, fordi de hadde en fullstendig gal måke i nabolaget som forfulgte dem flere hundre meter, når han først så dem. Det var så vidt man kunne sitte på verandaen, dvs. bare de som hadde veranda på rett side av veien og med litt overbygg, slik at ikke måken så dem fra utkikkspunktet sitt fikk sitte i fred. Den ble ikke vant til naboene sine heller, som mer eller mindre "normale" måker blir, nei.. den jaktet bevisst på sine ofre og det var flere ganger jeg kjente luftstrømmen fra den, der den stupte etter meg, når jeg nærmet meg veien som min venninne bor i.

En av hennes eldre naboer, holdt seg inne og turte ikke å gå på butikken uten at drosja sto klar ved døra, fordi hun ble så redd denne helt tydelig

"Hitchcoock-inspirerte" drapsmaskinen.

Gi dem prevansjon, eller sett dem på sedativer straks!! :sinna:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...