Gå til innhold

Den erotiske sommerføljetongen

  • blogginnlegg
    16
  • kommentarer
    0
  • visninger
    498

Slutten (16)


Hunmedham

387 visninger

«Jeg sa – på tide med en selskapslek!» Einar forsøkte å le sosialt, med et så høyt volum han klarte.


Einar småbannet litt. Dette hadde Ingrid og han brukt tid på å pønske ut. Meningen var at alle skulle få terningene etter tur. De andre hadde hvert sitt nummer, etter terningens ulike øyne.  Den første terningen skulle bestemme hvem kasteren skulle innlate seg med. Den andre skulle bestemme hvilken type handling som skulle utføres. Og den tredje terningen skulle bestemme hvor på mottakerens kropp handlingen skulle utføres.

Så – hvis Ingrid hadde kastet og fått en treer, og Arild hadde vært nummer tre, var det altså de to det handlet om. Dersom neste terning hadde blitt en toer, og to betydde kyssing, handlet det altså om det. Så kunne én ny toer, på den tredje terningen bety munnen, eller en femmer kunne bety pikken. Og så videre, og så videre. Alle tenkelige variasjoner, i hvert fall ganske mange. Det hadde vært ganske morsomt å finne på reglene, syntes Einar, men nå brydde ingen seg. Han hevet stemmen igjen:

«Kjære venner!!!»

Einar trampet nesten i bakken. Han så seg rundt igjen. Marita ble nå slikket av Erik. Hun hadde bundet hodet hans fast mellom bena sine ved hjelp av de lange, okergule perleflettene. Ved siden av dem lå Nina og Ingrid og… Ingrid? Einar skjønte omsider at det ikke ble noe terninglek nå. Hmpf! Men kanskje like greit. For den rumpa til Nina… Han kastet terningene i bassenget og bykset bort til de to kvinnene. Det eggerøre-fylte kjønnet hans siktet seg målbevisst mot kløften mellom de to rumpeballene. Han nynnet lavt på en tekst av Bobby McFerrin.

Einar hadde helt glemt å introdusere kveldens overraskelse. For inne i sommerhuset ventet kveldens DJ, inntil han ble lei av å vente. Han forsto til slutt at det bare var å introdusere seg selv.

Dermed inntok Nkwanu podiet. Han hadde glist fett da han så Einars nesten tomme papirpose på kjøkkenet, ved siden av morteren, og forsynt seg grådig av restene. Nå rigget han seg til nede ved poolen, kun iført en dressjakke som minnet om den Bernard Edwards brukte på Chics coverfotos i 1978, dessuten et par svære Beats-hodetelefoner hengende på det enorme kjønnsorganet. Han fikk hjelp av Alice, som kun gikk i høyhælte sko, men da han satte på musikken og dro opp lyden, lot han henne hengi seg til forlystelsene i og rundt bassenget.

Nkwanu satte i gang en spilleliste med Curtis Mayfield, Marvin Gaye, Sun Ra og Earth, Wind & Fire. Så la han jakken og headsetet fra seg og lot musikken passe seg selv. Han nappet til seg en flaske champagne fra en isbøtte og tok den med seg til bassengkanten. Han måtte lene seg lett bakover for ikke å ta overbalanse på grunn av den tunge ereksjonen.

Hmm.

Vi lar dem være i fred nå, idet ettermiddag glir over i kveld. Det er ting som rett og slett blir for komplisert å beskrive. Noen ting blir også for drøye, selv her. Absolutt for drøye.

Husk at alle steder, personer og hendelser som beskrives i dette verket er ren fantasi, og enhver likhet med virkelige steder, personer eller hendelser i så vel nåtid som fremtid, er rene tilfeldigheter.

Enkelte ting som beskrives og som utføres i dette verket kan være farlige og skal kun utføres av kyndige, skolerte personer med tidligere erfaring.

 

TAKK TIL

forfatteren, som er min mann, og som også er mannen bak denne bloggen med et hav av erotiske tekster. For en fantasi!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...