Gå til innhold

Den erotiske sommerføljetongen

  • blogginnlegg
    16
  • kommentarer
    0
  • visninger
    498

Ingolf og Marita (11)


Hunmedham

370 visninger

Ingolf het han, en mann på rundt 40 år. Han hatet visstnok navnet sitt, men åpenbart ikke nok til å få det skiftet. Han var oppkalt etter den store skihelten Ingolf Mork, som var et norsk vintersportsikon på den tiden han ble unnfanget og født.

Denne Ingolf-varianten så derimot ikke ut som noe ski-ikon, han minnet aller mest om en statsmeteorolog med sitt litt distré utseende og ikke veldig flatterende dressjakker. Men Ingolf var en hedonist og en livsnyter av rang, og med stort nok økonomisk handlingsrom til å leve ut sine preferanser. Han hadde vært gift seks ganger.

Ingolf hadde sine mangler og sine særegenheter. Han sto opp i femtiden, også disse feriedagene, for å drikke kaffe uforstyrret og for å lese lokalavisen sin, som han hadde fått omadressert. Han var glad i avisen sin akkurat som i en god sigar etter maten. De forårsaket begge en lett tåke i hodet hans.

Ingolfs kone nummer seks, Marita, var en litt svevende kvinne på godt over femti år, som kledte seg i kimonoaktige gevanter, drakk te, dyrket yoga og leste ubegripelige bøker. I fortrolige samtaler kunne Ingolf heve øyenbrynene og hviske at han aldri før hadde opplevd så utenomjordisk god sex. Han hadde derfor bestemt seg for å slutte å tulle rundt på si’, noe han egentlig aldri drev med.

Uheldigvis for ham hadde ikke Marita de samme troskapsambisjonene, noe de fleste utenom Ingolf selv visste om. Hun var ofte på reisefot i forbindelse med sine vidløftige interesser og dyrket et omfattende og hyppig utenomekteskapelig seksualliv nær sagt hele tiden og med hvem det skulle være.

Arild hadde erfart akkurat dét samme morgen, var Einar blitt betrodd like i forveien.

Arild hadde våknet, i full beredskap nedentil, men så tissetrengt at han ikke hadde krøpet bort til Nina, som denne morgenen lå svært tilgjengelig dandert, fortsatt sovende på sin side av sengen. Arild hadde smøget seg ut av sengen, listet opp døren og gått på bare føtter ned gangen – med morgenereksjonen viftende foran seg.

Marita var der allerede, hun satt på gulvet med bena innunder seg. Hun hadde halvlukkede øyne og kom med en slags messende lyd gjennom den halvåpne munnen. Hun beveget hendene på en måte Einar aldri før hadde sett, men ellers var det den nakne kroppen hennes som fanget oppmerksomheten til Arild. Marita var av dem som mente det var unaturlig å barbere seg nedentil, slik at en omfattende vekst av lange, grå kjønnshår skjulte det som ellers ville vært svært så synlig slik hun satt.

Arild studerte Marita en stund og kom til at hun måtte ha registrert at han var der og at han var naken. Så han gikk bort til henne.

Nokså raskt kunne han føre sin struttende pikk inn i munnen hennes. Hun formet munnen omkring ham og gjorde svake, virkningsfulle bevegelser med tungen, men ellers beveget hun seg ikke. Den messende lyden ble naturlig nok dempet, men den opphørte ikke. Arild beveget seg langsomt mot hodet hennes og fant ut at det passet ham å komme med det samme. Han var bekymret for hva som ville skje med den fulle blæren, men kom til at det trolig gikk bra. Utløsningen var uansett på vei, så han lot det stå til.

Arild sørget for å være så dypt han kunne inne i Maritas munn da han ejakulerte og konstaterte at den messende lyden stanset brått. Han trakk seg lynraskt ut da han kjente at andre kroppslige behov ble akutte og klarte det akkurat. Eller nesten akkurat. Arild hadde vært litt vag på det punktet, erindret Einar.

Men dette skulle handle om Ingolf og Marita, ikke om Marita og hennes mange vennskap.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...