Gå til innhold

Den erotiske sommerføljetongen

  • blogginnlegg
    16
  • kommentarer
    0
  • visninger
    422

Politiet (10)


Hunmedham

253 visninger

De hadde hørt motorduren før de så detaljene, men det var ingen tvil om at en firhjuling var på vei mot dem. Etter hvert så de politiskiltet og uniformen.

«Shit!» Even reiste seg og glemte helt ereksjonen som pekte rett mot polititjenestemannen som hadde stoppet og nå holdt på med å ta av seg hjelmen. Med vanlig høflighet presenterte han seg og forklarte sitt ærend: Det var kommet klager fra noen. Det ble sagt at noen hadde offentlig sex her og det stred mot delstatslovene.

«Vi har da ikke…», begynte Even.

Politimannen kremtet bare og senket blikket til Evens underliv. Even så ned og oppdaget sin egen tilstand. Kinnene hans ble sprut røde.

«Jeg er nødt til å ta dere med inn på stasjonen», sa politimannen.

Even fikk panikk. «Du må ikke, du kan ikke. Vær så snill!» Desperasjonen sto ut av øynene hans.

«Jeg har ikke noe valg. Det er ringt inn en klage.»

«Men – til stasjonen. For dette! Det må da være noe…? Vær så snill!»

Nina hadde sittet stille og sagt minst mulig. Dette var ikke bra, men hvor ille kunne det være? Kanskje for ham, for jobben? Strafferegisteret, innreise og sånn… Hun hadde begynt å forstå.

«Jeg kan ikke forlate dere og la dere fortsette. Det vil bli ringt og jeg vil få vanskeligheter».

Even skulle til å si noe igjen, men Nina hadde kremtet lavt for å stanse ham. Politimannen holdt på å tenke ut noe, hadde hun sett.

«Hm. Skiftet mitt er snart over og jeg vil heller ikke bruke to timer på dette», sa politimannen så. «Men jeg kan altså ikke dra fra dere».

«Men hvordan..?»

«Dere må gjøre dere ferdig. Før jeg drar. Denne – han slo hånden mot styret – vil skjerme for innsyn. Men fort, sett i gang. Da vil jeg være trygg på at dere ikke finner på noe når jeg har dratt.»

«Hæ?» Even var et levende spørsmålstegn.

«Dere må gjøre dere ferdige. Ha sex. Nå. Men fort. Dere har ikke mye tid.»

«Men jeg kan ikke ha sex med henne!»

«Du holdt jo på! Ellers får vi dra til stasjonen likevel.» Politibetjenten sukket. Hvor vanskelig kunne dette være?

«Men vi er ikke gift!!!» Even skrek nå.

«Se på hånden din. Og hennes. Selvsagt er dere gift. Dere får bare en sjanse til. Nå! Fuck her goddammit, for Christ’s sake!»

Even hadde sett nølende på Nina, som hadde smilt engleaktig, fortsatt våt etter den ørkesløse pettingen. Hun hadde hatt lyst på pikken hans og nå ble hun beordret til det av lovens lange arm. Hun formelig dryppet, men visste at hun måtte ta kommandoen.

«Legg deg ned», hadde hun sagt.

«Hæ?»

«Legg deg ned». Hun hadde skjøvet ham ned i sanden og plassert et kne på hver side av hoftene hans. Hun fortalte om det med tydelige nytelse:

«Pikken lå tykk og deilig mot magen og jeg grep om den. Jeg gned pikkhodet mot meg, men kom på at politimannen ba oss skynde oss, så jeg stakk den inn i fitta og sank nedpå.»

Hun siklet nesten på bassengkanten. «Ooooh…det var sååå digg.»

«Even var jo helt borte vekk, men det skal han ha – han holdt seg hard. Og jeg – jeg red som om det handlet om livet. Jeg rakk å komme to ganger!» Arild strøk henne kjærlig over armen, tydelig glad på hennes vegne.

Nina gliste fett. Hun hadde fremdeles hånden mellom lårene sine mens hun snakket og alle kunne se hvordan hun masturberte til minnet.

«Så etterpå, da dro jo politimannen. Og vi lå igjen, i en haug. Og gjorde det en gang til.» Nina lo.

Arild tok ordet igjen. Han sto bak Nina og la armene omkring henne. Den ene hånden gled opp og grep rundt brystet. Han rullet brystvorten mellom fingrene. Alle hørte stønnet hennes.

«Det ble jo litt skandale etterpå», sa han.

For han og Janne hadde kommet like etterpå og det hadde ikke vært til å ta feil av, hva som hadde skjedd.

Janne var ikke like forståelsesfull som Arild og hadde laget et spetakkel. For hvem tror egentlig på forklaringen om at en uniformert politimann har beordret noen til offentlig sex med en annens ektefelle?

Arild fingerpulte Nina nå. De væteglinsende fingrene hans ble regelmessig synlig i solen før de forsvant inn og ut av syne igjen. Hun hadde øynene igjen og roterte hoftene mot hånden hans.

«Vi flyttet på hotell samme ettermiddag», avsluttet han og dyttet Nina ut i bassenget så spruten sto. Et par av mennene hoppet raskt etter for å hjelpe henne.,

Noen få meter unna sto Einar og pøste isbiter i store skåler og skar limeskiver. Ginflaskene lå allerede kaldt og det var vel et par flasker tonic et sted også, trodde han. Einar kikket påny i Ninas retning. Han gledet seg virkelig til kvelden. Ereksjonen hans nikket enig.

"Drinker, anyone!", ropte han. Forsamlingen jublet.

Helt perfekt!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...