Jump to content

flinkeceline's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    0
  • views
    12654

dovenhet

flinkeceline

786 views

Det hender at jeg tenker over hvordan andre folk oppfatter meg. Det er ikke noe jeg tenker over hele tiden, men jeg tenker over det. Få steder har fått meg til å føles som det stedet jeg var på i dag. Om hvor generøse folk generelt kan være. Jeg har truffet så mange hyggelige folk der i det siste, selv om jeg har vært om noe deprimert. Synes det er så koselig å ha noen tilholdsteder. Under min videre joggetur kom jeg over noe helt spesielt. Ved en bru undergang så jeg det mest spektakulere graffiti jeg noen gang har sett. Fargene ved det så ut til å lyse av seg selv. Jeg så grønt og jeg så blått, en slags selvlysende blå med sølve kanter. Jeg måtte nesten ta en strekk der på flekken for å iakta dette maleriet et par minutter til, så fint var det.

Ved dagens ende tar jeg alltid et poeng i å oppsumere dagen. Det er nesten noe magisk i det å ta en liten stund, reflektere over timene som har gått og se seg selv i et nytt lys. Hvor mange, hva og hvor? Slike ting.... Jeg tenker som så at siden jeg har vært noe nedfor i det siste, så er det viktig å ta vare på de gode stundene. Virkelig gå tilbake og kjenne på suksessen. Det er det eneste som får meg til å føles levende. I disse stunder er det faktisk ganske hardt å være alene. Bruddet med eksen kunne egentlig ikke kommet på noe værre tidspunkt og uansett hvor mye jeg prøver, greier jeg ikke å glemme ham. Det er når vinduet er åpent og det kommer et kaldt gufs inn at jeg husker følelsen av det å få et pledd svøpt om seg. Selv om jeg hater det nå så er det riktig og minnes, mener jeg.

Jeg har egentlig hatt en veldig begivenhetsrik dag. Det som begynte som enda en sløv morgen endret seg til noe ganske drastisk. Det var når jeg var nede i sentrum, da kom en gutt bort til meg å spurte om jeg hadde en røyk. Jeg kan ikke helt legge fingeren på det men det var noe ekkelt ved ham. Som om han avkledde meg med øynene sine. Ja, greit så gav jeg ham en røyk da. Men det som skjedde etter det var bare helt bananas. Jeg tror han tok opp noe som lignet på en joint, klasket meg på rompa og spurte om jeg ville "bli med?". Aldri har jeg vært så fornærmet i hele mitt liv. Jeg svarte at nei *** jeg vil ikke bli med og han gikk sin vei. Men ikke før han fulgte meg helt opp til perrongen og videre gjennom 2-3 gater. Jeg holdt nesten på å få hjerteinfarkt. Er så mange inpåslitne folk der ute at det er helt håpløst. Heldigvis kom en veninne og møtte meg. Vi dro og shoppet, spiste litt og holdt våre skravlerier om dagen. Viser seg at hun er på dealern med en ny gutt. Jeg så han såvidt før han skilte vei med vennina mi. Heldig hun er, tenkte jeg og er videre glad på hennes vegne. Jeg tror hun prøver å matche meg fordi hun fortalte om en kompis av han som er ganske kul. Jaja, jeg får ta det til ettertanke også leve videre.

Vel hjemme kom bestemor og banket på min dør. Hun hadde med kaker. Jeg har alltid likt bestemor. Til forskjell fra det tradisjonelle har hun alltid vært ungdommelig av seg, aldri noen bedreviter og alltid en lur kommentar på lur. Når jeg tenker over det er det ganske utrolig at hun kommer fra samme planet som meg, du ville ikke trodd de tingene som kommer ut av hennes munn. Jeg tror nok hun er klar over de siste dagers begivenheter og kom for å støtte meg. Jeg tok hun i mot med åpne armer, så glad er jeg i hun. Tradisjon tro så vet jeg en og annen ting om henne. Hun har vært litt av en villkatt i sine yngre dager. Kjendiser, ville fester og godt selskap er stikkordet. Og uansett om mor forsøkte å forhindre meg i besøke henne da jeg var liten har vi opprettet fast og nær kontakt. Mor er av den oppfattelse at hun ikke er en god rollemoddel, så hun har hele tiden prøvd å adskille oss. Jeg vet ikke hva det er, men jeg tror de to kranglet om noe veldig viktig fra før min tid. Jeg har aldri turt å spørre heller. Uansett bestemor er kul, vi tok et glass vin sammen, snakket litt om løst og fast. Vi ble enige om å holde lite selskap hos henne neste helg, så da ble jeg veldig glad. Jeg tenkte å lage sjokoladebrownies også ta med til henne0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...