Jump to content

flinkeceline's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    0
  • views
    12582

tanker

flinkeceline

437 views

Får besøk av ekskjæresten min fra Stavanger litt senere på kvelden. Kjenner jeg gruer meg litt. Han har egentlig aldri vært noen særlig plage for meg, alltid glad og grei, hyggelig og sånt der, men føler det er vanskelig å opprette kontakt hos ham. Jeg kjenner til den nåværende kjæresten hans og hun er sabla ålreit altså. Da jeg snakket med hun for drøyt 3 måneder siden fortalte hun meg om livet i Stavanger, at det var mye kjedelige greier å bo der oppe men godt uteliv og ei heller vakker natur der oppe. Jeg har aldri vært i Stavanger, allikevel kan jeg tenke meg det er en nydelig naturomgivelser, sikkert masse å se på, nyte og oppleve.

Typen er fortsatt unnvikende. Jeg fikk såvidt sagt hei til han i dag før han stormet ut døren igjen. Han og jeg har ikke snakket ordentlig sammen på snart 4 dager. Jeg lurer på hva det er som plager han?

Nydelig solskinn i dag, har vært riktig pent vær her hjemme. Det er deilig å gå tur i parken, lufte bikkja og nyte litt av det siste lyset før høste, og ikke minst vinteren inntrer. Jeg savner vinteren nå. Kulden, snøen, de krittvite morgenene. Er noe ensomt men samtidig veldig forfriskende med vintermorgen.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...