Jump to content

Heidi G's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    20
  • comments
    25
  • views
    17983

ZZ-klut

Heidi G

1230 views

I løpet av sommeren la Bitta ut et bonusmønster i forbindelse med at Fb-gruppen Bittamis Design for strikkelystne passerte 20.000 medlemmer. ZZ-kluten var et naturlig navnevalg siden ZZ står for 20.000 i romertall.

30.07.14+ZZ-klut+1.jpg

Siden denne kluten ikke hadde blomsternavn, fant jeg fram det lys turkise nøstet jeg hadde med av Mandarin Medi-garn. Dette nøstet fant jeg forresten i tilbudskurven hos Tjorven, og lurer på om fargen skal gå ut. Men jeg finner fortsatt 6803 på Sandnes sitt fargekart - en nydelig farge.

30.07.14+ZZ-klut+2.jpg

Riktig et flott mønster var det på denne kluten, og det er vel den kluten som naturlig holdt fasongen sin best av Bittas sommerkluter. Strukturfeltet i midten likte jeg også godt.

30.07.14+ZZ-klut+3.jpg

Det er ofte en del forskjell på retten og vrangen av klutene, men under er bildet av ZZ-klutens vrangside. Ikke så lett å se forskjell - et ekstra pluss.

30.07.14+ZZ-klut+4+vrangen.jpg1 Comment


Recommended Comments

AstridNV

Posted

Enig med deg dette var et nydelig mønster. Fikk så lyst til å strikke kluter,men har andre ting som eg har lova,så eg får gjøre meg ferdig med strikkeriene som eg holder på med.Men disse klutene er jo kjempekjekke som sommerstrikkerier. Får legge ein bedre plan neste vår. Fortsatt fin sommer.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...