Jump to content

Heidi G's Blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    20
  • comments
    25
  • views
    17984

Ballblom-klut

Heidi G

1249 views

Den tredje av sommeralongklutene i Fb-gruppen Bittamis Design for strikkelyste er Ballblom. Siden ballblommen er gul valgte jeg å strikke kluten i gult Petuniagarn.

30.07.14+Ballblom+1.jpg

I dette mønsteret skal man strikke 2 vridd sammen, og det var jeg avhengig av å se video av, derfor har jeg strikket denne etter at jeg kom hjem igjen fra ferien.

30.07.14+Ballblom+3.jpg

Link til å strikke 2 vridd sammen kan du finne https://www.youtube.com/watch?v=FV45yEV3pzQ. Jeg synes det er litt knotete å strikke, og husker jeg slet på en av fjorårets alongkluter med samme teknikk.

30.07.14+Ballblom+2.jpg

Kluten ble fin, men mønsteret er kanskje ikke det jeg kommer til å foretrekke til klutmønster. Kluten trekker seg en del sammen, jeg foretrekker kluter som holder fasongen og har litt mer struktur. Men mønsteret er fint, og kan med fordel brukes til andre ting. Og teknikken med 2 vridd sammen er kjekk å kunne når man strikker fram og tilbake.

Bildet ble tatt i finværet tidligere i uka. Nå har vi hatt tordenvær rett over her. Lynet slo ut dekoderen og fasttelefonen, samtidig som jeg satt og lette etter flettepinner i strikkepinneboksen min. Et metallpinnesett fløy ut av hånda mi samtidig som det smalt, og jeg er litt smånummen i hånda fortsatt. Så det er best å holde seg unna metallpinnene i tordenvær, jeg foretrekker jo vanligvis trepinner til strikketøyet.1 Comment


Recommended Comments

AstridNV

Posted

Flotte kluter,men eg også holder ein knapp på dei du har laga tidlegare.

Eg og har vært ute i regn og tordenvær i dag,det er ikkje noe koselig . mobildekn. har vært fraværende ei uke nå.Ønsker deg god helg videre

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...