Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 341

Skoleavslutning. For siste gang


Swissie

1 834 visninger

Det er mye som er "siste gang" for meg denne våren og sommeren. Forrige uke var det siste skoletime. Nå på onsdag var det siste skolegudstjeneste.

Det var jeg som hadde laget opplegget for gudstjenesten og som gjennomførte den.

Ungene bidro med skriftlesing, talekor og mye sang. Det var koselig at flere mødre og en bestemor hadde tatt turen til kirken denne dagen. Også en del småsøsken var med.

Selvfølgelig fortalte jeg en spennende fortelling fra Bibelen. Ungene elsker det når jeg bruker flanellograf.

Det var litt vemodig da alle stod framme og vi sang sammen for siste gang. Og da noen av de små kom med blomster og selvskrevne kort, kunne jeg ikke holde tårene tilbake.

Etter gudstjenesten samlet vi oss på lekeplassen bak vår egen skole som dessverre ble nedlagt for tre år siden. Der var det is for alle.

Nå gjenstår familiegudstjenese på søndag. Så er det en uke igjen av vår tid som prestefolk i Brig. Det har vært en flott tid!

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

AstridNV

Skrevet

Koselig å høre fra deg igjen.Det er så moro når du forteller kva dagene bringer. Skjønner godt at det er vemodig å gjøre alle disse ting for siste gang,men slik er nå livet,intet varer evig.Godt at dere kan se til bake på gode og fine år som prestefolk i Brig.No kjem ei ny tid som dere skal gjøre dere kjent med i nye oppgaver,for oppgaver i ein eller annen form står vi overfor hele livet. Ønsker dere lykke til med den nye tilværelsen og ein riktig god sommer.

Lenke til kommentar

Kjenner på følelsen , Siste gang , rørende og vemodig. Ett nytt kapitel i livet starter. Etter hver som ungene blir større og enda større kjenner de deg igjen når dere treffes. Du har fått venner for livet. Ha en strålende sommer. Sommerklem til deg.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...