Jump to content

Swissies blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    168
  • comments
    939
  • views
    30984

Livstegn fra Sveits

Swissie

1256 views

Det er lenge siden jeg har postet noe her nå. Og grunnen til det, er at PCen min sviktet. Nå har jeg hatt den inne til såkalt reparasjon. Men det eneste jeg fikk vite, er at harddiscen var skadet og at den har slettet viktige oppdateringer. Nå fikk jeg ny harddisc, men oppdateringene er borte. Så nå er det bare å vente og se når hele greien sier takk for seg. Jeg må iallfall få tatt backup snarest, slik at jeg får beholde det jeg har lagret.

Jeg legger ved et par bilder fra konfirmantleiren. Det lovte jeg å gjøre.

blogentry-78197-0-73817300-1402950875_th

Her er flokken utenfor kirken hvor vi var til gudstjeneste Kristi Himmelfartsdag. Den dagen gikk de unge til nattverd for første gang. En høytidelig og fin stund.

blogentry-78197-0-35245000-1402950914_th

Været i Aeschiried skiftet fort. Om kvelden var det helt spesielle stemninger. Her holder solen på å gå ned mens tåken legger seg over Thunersee.

I går var den store dagen for konfirmantene. Vi hadde en fin gudstjeneste i kirken vår, der de unge selv stod for det meste av programmet. Blant annet fremførte de tre guttene hvert sitt musikkstykke, henholdsvis på Schwiizerörgeli (ligner på torader), klassisk gitar og piano. Og så sang vi mye, friske, feiende melodier med treffende tekster.

På håndarbeidsfronten har det blitt klutestrikking på meg. Jeg har slengt meg på klutebølgen. På grunn av datatrøbbelet, har jeg ikke fått tak i det siste mønsteret i alongen enda, men det laster jeg ned når jeg er ferdig med bloggen her.

Disse to klutene er strikket i myboshi, 85% bomull og 15 % lin. Godt garn å strikke av. Men jeg vet ikke enda hvordan klutene oppfører seg i bruk.

Mønstrene er Bird Cherry (Hegg) den grønne og Bergknapp, blå.

blogentry-78197-0-53630300-1402951172_th2 Comments


Recommended Comments

AstridNV

Posted

Koselig å høre fra deg igjen,lenge siden sist.Det var leit med den PC'n som streika,og så det som er sletta er jo kjedelig.Fine bilder du deler. Syns at landskapet er så fint.Ha ein fin dag

Share this comment


Link to comment
AstridNV

Posted

Gløymde å kommentere dei fine klutane.Blir ei stund til eg kan prøve dette mønsteret,for eg holder på med babyting. Har strikka eit stort babyteppe og hekla eit vognteppe,som eg er nesten ferdig med.Det har vært så mye ute,vi har skeina opp blomsterbeddet og lagt kantstein rundt,så uteområdet har vært prioritert i år.No skal vi ha bare det beddet,for det er overkommelig.Ellers har eg tatt grå stær og hatt ein del trøbbel med det øye. Skal til øyeavd, i morgo på nytt,for det er noe som ikkje er som det skal.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...