Gå til innhold

lahcams blogg

  • blogginnlegg
    36
  • kommentarer
    368
  • visninger
    10 619

Nye sider før helgen


Camilla

1 915 visninger

I morgen vil vi begynne arbeidet med å flytte over nettsidene med Trådsnella- og Kryssordhjelpen-forumet og bloggene til ny teknisk løsning. Det betyr at dere kan oppleve at nettsidene ikke fungerer som vanlig på torsdag 6. mars. På fredag skal de være oppe igjen, og da blir man automatisk rutet videre.

Innloggingen vil fungere med samme passord og brukernavn (epost) som før. Bloggene deres vil ligge skjult, dermed kan de som ønsker åpne dem og ta dem i bruk her inne.


Dere vil få tilsendt en mail dere må svare på om dere ønsker tilgang på bildene deres, som altså ikke blir med på flyttelasset. Dette kommer ikke før helgen.


Vi vil utover jobbe med å finpusse sidene, så det kan bli litt endringer i starten. Men stort sett vil dere oppleve at sidene blir enklere å navigere rundt i enn dagens.


Velkommen videre!

7 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Gleder meg til å se det nyesmiley-smile.gif Blir bloggene liggende der uten bilder da?

Hvordan blir det med de bildene av håndarbeid vi har lagt inn på Trådsnella?

Lenke til kommentar

Det du mener med tilgang på bildene,hva innebærer det ,Blir de lastet ned på epost som tidligere orientert om

Dette blir spennende

Lenke til kommentar

Nei bildene er importert inn men albumene blir ikke med. Så i selve blogginnleggene vil bildene ligge slik de gjorde her inne.

Lenke til kommentar

Dere vil få tilsendt en link på mail og når dere følger den vil dere få tilgang til å laste deres egne bilder ned på pc-en.

Lenke til kommentar
Strikkeliv

Skrevet

Høres spennende ut.

Men hvorfor skal vi velge om bloggee åpnes eller ikke.Hvorfor ikke ta dem over og la alle se dem slik som nå. Mulig det kan være blogger som kan være interessante å se nærmere på,( ta et tilbakeblikk), men så har ikke bloggeren brydd seg med å åpne dem.


Håper det blir en lettfattelig trinn for trinn beskrivelse slik at vi som sliter med ork og konsentrasjon ikke gir opp undrveis.


Lekre nye kopper foresten. Der melder jeg meg på vedførste anledning.


Liv

Lenke til kommentar

Jeg er enig med deg ,Liv,att der må være ei forklaring på fagutrykkene ,Jeg skjønner ikke halvparten av dette gamle Hjemmetnettstedet enda For selv om det er lettfattelig for fagfolk å forstå ,så er vi ikke skolerte nok til å vite like godt

Lenke til kommentar

bli detrtsattmulig å blogge som nå? jeg gleder meg,Bli nok inkjøinsfe er og.

smiley-laughing.gif

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...