Gå til innhold
  • blogginnlegg
    17
  • kommentarer
    0
  • visninger
    20 930

29.10.07


Ibenholt

1 182 visninger

Frokost kl. 09.30:

- 2 skiver med litt smør, makrell i tomat, 1 ss blåbærsyltetøy/m tre skiver brunost (høvelskiver)

- 1 sans yoghurt m/litt musli + 1 paranøtt.

God og mett :) Dette holder en stund.

Nettopp fornyet mitt medlemskap i somebody.no. Lurer på hvor lurt det er. Jeg kjører meg selv inn i nok en omgang med kaloriopphengthet, og tror neppe det er bra for meg. Men jeg liker å ha kontroll, og være bevisst, for å unngå å lure meg selv. Kanskje jeg klarer å ha bedre kontroll da? Ikke vet jeg. Håper det funker ihvertfall. Vil ikke bli deprimert igjen :(

12.45 - Lunsj:

- 2 skiver omegabrød

- 2 skiver krydderskinke

- 1 ts smør + 1 ss kavli lettost

- salatblad på skiven

Passelig mett :)

16.00 - Middag:

- salat (paprika, agurk, salat)

- 100 gr kylling

- 1 ss tomat i olje

- 1 egg

- 1/2 eple

Snacks:

- 7 yoghurtnøtter

- 3 sjokoladehassel

Kveldsmat - 20.30:

- 4 skiver omega-3 brød

- m brunost+sylte/2 skiver lett hvitost, 1 skive krydderskinke. 1 glass skummet melk.

HELSIKE! Hvorfor spiser jeg så mye, når jeg vet jeg blir dårlig av det?? Er det fordi jeg vet jeg kan? Er det fordi maten er så lett tilgjengelig? Hva faen er det som feiler meg?! Jeg tenker jo bare på mat... uansett hva som skjer. Nå er jeg kjempelei meg. Igjen.

I dag har jeg ikke trent.

Klokka er 23.35. Jeg har nettopp avverget nok et spisekick. Begynte med sniking i skapet. I dag har jeg vært veldig deppa. Vet ikke helt hvorfor, men jeg er det. Etter kveldsmaten følte jeg meg så stappmett, mislykket og elendig at jeg kastet brunosten, syltetøy, bixitbars og sjokolade 70% i bosset. Så gikk det en liten stund, og jeg kom på bedre tanker, fant ut det var bortkastede penger, da jeg vet jeg kommer til å handle inn igjen disse matvarene etterhvert, og tok de opp igjen fra bosset.

I morgen starter jeg på ny frisk, med godt mot. Skal på tur, være på skolen, og være glad og fornøyd. Dette fortjener jeg ikke. Skulle til å spise masse snop nå nettopp, men jeg fikk avverget situasjonen. Heldigvis. Spiste "bare" 4 skittles, 4 peanøtter, en småbit av en konfekt, musebit av 70% sjokoladen, helt til jeg fant ut at jeg egentlig ikke hadde lyst på noe av det. Tok en tyggis, drakk masse vann, og gikk tilbake på rommet. Bra, jente. Du tar deg i nakkeskinnet! Det er ikke veien å gå, å fylle seg med mat. Det er ikke det du trenger. Du trenger å bli frisk i hodet ditt. Alle spiser, til ulike tider, og det er jeg som er herre over hva som skal inn i denne munn. Skjerp DEG! og kom deg på trening igjen. Nå skal du tilbake på plass, og finne igjen humøret. Ut og gå :) Skal kjøpe pulsklokke også. Flink pike.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...