Gå til innhold

frulou blogger

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    120
  • visninger
    1 045

Skravletråden


Gjest

1 592 visninger

Jeg blir så inspirert av de andre jentene som er flinke til å organisere bloggene sine, så det skal jeg gjøre et forsøk på selv. Dette blir altså den generelle skravletråden, hvor jeg skal prøøøøve å unngå å snakke om ting som hører hjemme i juletråden....:sjenert:

41 kommentarer


Anbefalte kommentarer



Den oppskriften er det jeg har også, og jeg må bare si meg enig: nydelig!

Lenke til kommentar

Heyheyhey!

I dag er det skikkelig supermøkkavær her! Det begynte med at det snødde,og i og for seg var ganske koselig,men så mildnet det,og regnet kom i stedet.Et surt,pissete regn. Jum,jum. Har selvfølgelig lufta hårballen,men tror ikke det blir flere turer ut enn strengt nødvendig i dag, siden jeg ikke har noen jakke som er 100% vanntett. Kanskje noe å ønske seg? Ellers er jeg ikke helt i form, kroppen knirker og nesa er tett og jeg føler meg litt "sjaber".Så nå vurderer jeg en tur under dyna med ei bok,og så se om jeg føler meg bedre etterpå. Har passe lett litteratur å kose meg med,og en litt fuktig hårball av en hund. Løkki mi. :hjerte:

Og så er det jo Halloween! Er det noen som er ute og trikker eller triter i dag, da? Jeg tror jeg gir en god ***t i hele greia, sukkersugne unger som kommer hit blir skuffa. :sjarmor:

Lenke til kommentar

Snødd her i dag også. Men nå er det opphold og skikkelig guffent ute... Men regner heldigvis ikke og den lille snøen som kom er borte igjen...

Tenkte jeg skulle ta en rolig, slappe av hjemme kveld i kveld. Ikke helt i slag nå merker jeg... Men må vel innom butikken for å kjøpe noe godteri. For det blir vel en javnt sig av sukkerhungrige unger... Har egentlig ikke så veldig sansen for Halloween. Men er vel ikke til å stoppe...

Lenke til kommentar

Ikkje noke sukker å få her heller for små unger, eg feier ikkje Halloween og då blir det ikkje snop på ungane heller :sjenert: *strenge Glow*

Lenke til kommentar

Her kom det ingen unger. Så slapp billig unna :)

Hadde kjøpt godteri jeg da. Ikke fordi jeg feirer halloween, men for å ha noe hvis det kom noen. Nå kan jeg spise alt selv :sikle:

Lenke til kommentar
:goodbye: Jeg hadde tenkt at jeg skulle ha noe til ungene som evt. dukka opp, men glemte av hele greia, så vi måtte leke "bortreist". :sjenert:
Lenke til kommentar

Enda av fordelene med julebukk. I jula har en gjerne et eller annet i huset. Er gjerne ikke så mye i oktober...

Men de fikk sikkert nok som det var... :sjenert:

Lenke til kommentar

Ja,i jula skulle jeg gjerne hatt bukker på besøk. På et tidspunkt blir jeg utrolig superlei av alt som handler om julemat og juleting,og da hadde det vært herlig å lesse det over på syngende unger. :fnise:

Så var det plutselig 1.november. Denne høsten har egentlig gått kjempefort. Syns det bare er noen få uker siden det var juli,jeg. Heldigvis har jeg fått satt i ver èn av tingene jeg lovte meg selv å gjøre i høst: Å finne meg kor. Er veldig fornøyd med den biten. I dag er det ettermiddag/kveldsjobbing, og huset ser helt forskrekkelig ut...men det blir det ikke gjort noe radikalt med før i morgen, som er Den Store Vaskedagen. Hu hei da skal det bli rent her! *tøffe og mote seg opp*

Men...nå skal jeg mekke meg noe havregrøt til (litt sein) frokost, så det var det for nå av spennende berettelser.Tuddelu! :goodbye:

Lenke til kommentar

:vinke:

Håper det går bra på jobben i kveld og at husvasken i måra går som ein leik ;)

Me reiser vekk i helga så husvask blir det fint lite av.

Julebukkar er kjempekjekt syns eg. Har gått julebukk kjempemange ganger, som voksen også, men då med glass :fnise: Tradisjon for sånt der eg kjem fra!

:klem:

Lenke til kommentar

God helg! :klemmer:

Og god helg til alle andre også! :klemmer:

Nå har jeg forresten dagbok også..ikke måte på skriverier! :juhu: Kommer nok til å bruke bloggen når litt mer sensistive ting skal tas opp,ihvertfall.

Lenke til kommentar

Hva skjer her om dagen, da?

Hørt korsang i dag, og tenkte på deg. :)

Lenke til kommentar

:vinke: Helluuuuu!

Jeg skriver stort sett i dagboka for tida, for jeg har ikke så mye dypt eller viktig å komme med. :fnise: Så det er stort sett der jeg er. Har det kjempefint- koret øver på spreng til julekonserten,og jeg får det travlere og travlere på jobb.

Lenke til kommentar

×
×
  • Opprett ny...