Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 340

Litt fra hagen


Swissie

1 259 visninger

Ettersommeren er vakker her. Temperaturen er enda høy, - nå i ettermiddag viser termometeret 33 grader. Og det kan nok hende det kommer en tordenbyge. Det tjukner til fra nord, ser ser jeg. Men en regnskur vil iallfall gjøre godt både på vekstene som lengter etter vann og for å friske opp den tørre luften.

Idag vil jeg vise noen bilder fra to av buskene i hagen vår.


Oleander


Oleanderen står i en stor blomsterpotte like ved inngangsdøren. Den blir tatt inn i gangen hver høst når det er fare for frost. Den klarer seg godt der vinteren over. I år er blomstringen litt mindre enn den har vært før, men fin er den i alle fall.


Hibiskus


Hibiskusen står ute i hagen og blir ikke tatt inn for vinteren. Vi har både rosa og blålilla. Dette er en av de rosa. Den er godt over to meter høy.


Hibiskus blir også brukt i midtrabatter på motorveiene. Den er hardfør og villig.


 


Hibiskus


Hver enkelt blomst er et syn!


 


Ellers har jeg faktisk "ettårsjubileum" på dette nettstedet i dag. Jeg holder meg til Trådsnella, selv om det ikke kommer så mye om strikking og hekling fra meg. Det er her jeg har vennene mine. Og noen av dem fikk jeg treffe på ordentlig da jeg var i Norge i sommer. Det var moro!

9 kommentarer


Anbefalte kommentarer

nutte_HjemmetNO

Skrevet

Gratulerer med 1-års jubileum her!   Det er jo sommer hos deg med 33 grader varmt.  Nydelig Oleander og Hibiscus i hagen din.  Ønsker deg en god helg!

Lenke til kommentar
Signe_HjemmetNO

Skrevet

Gratulerere med jubileet til deg :-) Nydelige busker dere har i hagen, og fortsatt er det armt og godt hos dere.

Lenke til kommentar

du har tatt så fine bilder av de skjønne blomstene og så er det jo sommertemperaturer hos dere enda.Det er så som så her med det idag og inatt har det regna kontinuerlig,men skal visst bli fint i morgo. sist helg var her faktisk bare 1+, for her er kaldt om natta. gratulerer med 1 årsdag. ønsker dere en riktig god helg.

Lenke til kommentar

Gratulerer Smil Nydelig blomster, er nok en drøm å gå rundt å nyte synet av de. Her er det regn igjen, men blir kanskje bra i morgen, vi håper!!! som vanlig. God helg Ler

Lenke til kommentar

Gratulerer med 1-årsddagen foråvære her.  Dette er ett lite,intimt og hyggelig nettsted.  Absolutt ett av de bedre.

Alltid hyggeligåse deg her på snella.

Lenke til kommentar
torunnolsen

Skrevet

Så vakre blomsterbutikk har. Ja,Trådsnella er passe stort. God helg,vi er på Røros etter noen dager på dine hjemtrakter.

Lenke til kommentar

gratulerer med dagen ,Hyggelig her på Hjemmet,Synes det er så heimekoselig ,

Nydelig de buskene dine Vi har ingen sommertemperaturer her nå ,Kjølige netter I går la jeg noen vedkubber i ovnen,for det regnet og var kaldt ,Men dette liker jeg


Du må ha ei fin helg

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Kjekt at de fortsatt har det varmt. Det er ein forskjell på 13 og 33 grader ja. Men slik er det berre. Vi får ta veret slik  det er. Nydelige blomster. Gratulerer med ettårsjubileet på Trådsnella. God helg til deg.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...