Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 342

Hillesvåg Ullvarefabrikk


Swissie

1 079 visninger

23167_134221.jpg

Så er vi kommet til Selje. Her er det kjølig, bare 11 grader, og det blåser. Men inne er det koselig, og rommet vårt vender ut mot fjorden. Vi hører det jevne bruset av bølgene som slår innover stranden. Tror det skal bli godt å sovne til det i kveld.

På vei nordover kjørte vi innom Hillesvåg Ullvarefabrikk. Bare helt utrolig at jeg aldri har vært der før. Min yngste sønn bodde like i nærheten i flere år!

Men i dag kjørte vi altså innom. Det var mange utenlandske turister der, i tillegg til norske kunder. Kjekt at en slik liten lokal bedrift har blitt viden kjent. Jeg får nyhetsbrevet deres og følger dem på fb. Men det er noe helt annet å være der og få se alt det flotte de har av ulike garnkvaliteter. Jeg får bare til å legge inn ett bilde pr blogg fra iPhone, så da får det bli dette fra det ene garnhjørnet.

Det ble ikke noe storinnkjøp på meg, men et par hesper med "Troll" kjøpte jeg. Tenkte jeg skal pjone meg noen tøfler når jeg er ferdig med genseren.

6 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Heklejenta

Skrevet

Kos deg videre på tur.Husflidslaget eg er med i holder til i det hvite huset på kaien.

Lenke til kommentar

Masse flott garn og de nydelige fargene. Tror ikke eg hadde klart å stoppe med et par nøster der nei.

Kos dere videre på turen!

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Her hadde du det kjekt. Umulig å gå ut uten å kjøpe noko. Eg nyt bildet, ser på alle fargane med tråd. Ein gong må eg vel få sjansen til å stikke innom. Kos deg på Selje, når denne meldinga blir skriven, så har du nok sovna. Gler meg til onsdag.

Lenke til kommentar

Her var mye flott garnsnadder.Kos dere videre på turen

Lenke til kommentar

du har en fin tur og opplever mye spennende. God tur videre

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...