Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 342

En lat dag


Swissie

1 136 visninger

23139_131117.jpg

I dag har vi hatt regnvær. Og jeg har bare tatt det med ro og vært lat. Det er godt det også. Jeg har ikke en gang strikket. Bare løst Sudoku på iPad (er ganske hekta). Og så har jeg sovet. Travelt med ferie ;)

I går var jeg innom Nille på Nesttun Senter. Der kjøpte jeg meg noen nøster med Gjestal bomullsgarn. Er blitt så imponert over klutene til Heidi og gryteklutene til Ingfrid. Men om jeg setter igang med noe sånt, er et annet spørsmål.

Garnet ligger i bilen, så det har jeg ikke tatt bilde av. Men jeg tok et bilde av genseren min i går, eller av det jeg har strikket på den. Som et bevis for at det går framover. ;)

Nå har vi bare en natt igjen her på Solstrand. Imorgen bærer det videre til Selje.

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

AstridNV

Skrevet

ja ferie kan sanneleg være slitsomt det og dere har jo vært lenge i farta.Så ein kvildag er ikkje å forakte.For ein nydelig farge på den genseren,den blir kjempefin. ønsker dere ein fin tur videre.

Lenke til kommentar

Godt at du også tar det med ro, Liv!

Nå er du kommet godt i gang med genseren din. Nydelig blåfarge! Jeg må også begynne å tenke på hvilket strikketøy jeg skal ha med meg på tur!

Ha en fin ferie videre....

Lenke til kommentar

Ferie kan være slitsomt det :)

Men så utrolig godt å kunne gjøre litt som en har lyst til selv.

Fortsatt god ferie til deg :)

Lenke til kommentar
evajohryk19

Skrevet

Deilig med late dager når en opplever så mye de andre dagene. Synd været er litt opp og ned, men slik er sommeren her nord. Lenge siden det regnet her hos meg nå, så nå må jeg vanne blomster. God tur til Selje, der er det også så vakkert. LIker så godt blåfargen på genseren din.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...