Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 342

Midtsommer


Swissie

999 visninger

Hjemme i Norge er vel de fleste igang med St. Hansfeiring nå. Ønsker dere en flott kveld, enten dere er ute eller inne. Været bestemmer vel oppholdsstedet i dag, tenker jeg.

Her er det ingen som kjenner til St.Hans eller midtsommer. Den 21. juni er det Sommeranfang, dvs at sommeren begynner offisielt. Fram til da har det vært vår. Men så varer sommeren også til ut september så langt sør i Europa.


I dag tidlig hadde vi en flott familiegudstjeneste i kirken vår. Jeg hadde invitert elevene mine fra de to skolene i Brig og Glis der jeg underviser i religion. Jeg har bare ca 20 elever tilsammen, og siden skolen var slutt på fredag, visste jeg at mange allerede hadde reist på ferie. Jeg hadde ikke peiling på hvor mange som ville komme i dag, men jeg hadde  faktisk11 herlig unger framme sammen med meg i kirken. Det var kjekt! De deltok med skriftlesning, sang og dans.


I morgen reiser mannen min og jeg på leir med de ungdommene som skal konfirmeres neste år og året deretter. De går tre år til undervisning før konfirmasjonen, og i løpet av disse årene deltar de på to leirer. Nå er det de yngste sin tur. Før jeg legger meg i kveld, skal jeg prøve å skrive en sang til leirtemaet "Du er verdifull". Tekst og melodi. Melodien har jeg sånn omtrent, en del av teksten også. Må bare sette meg til med gitaren, så kommer nok alt på plass. Smil


Vi har hatt kraftig vind i ettermiddag, og da mannen min og jeg kom hjem fra en liten tur for et par timer siden, lå en stor grein framfor porten vår. Vi har et stort tre av ubestemmelig art stående framfor skolebygningen vår, og denne greinen var altså brukket av i vinden. Heldigvis er gaten vår sperret for biltrafikk for tiden pga veiarbeid, men det er mange som går langs veien. Jeg er glad ingen ble skadet.


Avbrukket grein

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

evajohryk19

Skrevet

Godt ingen fikk denne i hodet.Det blåser her også og har gjort det noen dager.GOd tur artig med leir, men den fortoner seg nok litt anderledes for en som er leder enn slik jeg husker mine leiropphold.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...