Joda, det er liv i meg :)
Jeg ble litt forskrekket da jeg logget meg på i går og så at siste gang jeg hadde vært innlogget, var for to måneder siden! Og når jeg vet at det er noen som liker å lese det jeg forteller herfra Sveits, får jeg litt dårlig samvittighet. Sorry! Jeg har ingen unnskyldning.
VI har hatt en travel, men god tid. Det er mye som skjer i menigheten vår. Blant annet har vi hatt konfirmasjon med 13 fantastiske ungdommer. To av dem var ikke blitt døpt som barn, og de var ikke sikre på at de ville la seg døpe og bli konfirmert etter endt undervisning. Men i løpet av de tre årene konfirmantundervisningen foregår, har de blitt kjent med Jesus. Og i begynnelsen av konfirmasjonsgudstjenesten ble disse to brødrene døpt. De fortalte selv hvorfor de ville det. Det var så høytidelig og gripende.
En søndag for ikke lenge siden hadde vi konsert i kirken vår med det koreanske damekoret i Sveits. Det var en flott konsert med koreanske folkesanger. Damene stilte opp i fargerike, flotte festdrakter fra Korea.
Været har vært veldig skiftende denne våren. Vi hadde varme i april. Etterpå var det 6 uker med veldig kaldt og vått vær. Jeg prøvde å nytte de få soltimene vi hadde, og det var deilig å kunne sitte under det gamle pæretreet i hagen og lese Familien og strikke! Familien er det eneste norske bladet jeg fremdeles holder, og jeg gleder meg til hvert nummer.
For litt over en uke siden kom sommeren for fullt! Nå har vi hatt en uke med temperatur mellom 34 og 36 grader. Da orket ikke jeg å være ute mer enn nødvendig. Turen til og fra skolen eller butikken var mer enn nok. Om nettene hadde vi tropenatt, så det ble ikke så mye søvn.
I dag ligger temperaturen på et par og tjue grader, det er overskyet og ganske deilig.
Og i formiddag var jeg ute i hagen og plukket rips. Ripsen blir altså moden ca 2 måneder tidligere enn i Norge. Jeg kunne ha ventet et par dager til, for det er ikke alle bærene som er skikkelig modne. Men på mandag reiser vi på leir med ungdommene som skal konfirmeres de to neste årene, så jeg måtte plukke ripsen før den ville ha blitt overmoden og falt ned av seg selv. Vi har bare en busk, så det er ikke de store mengdene. Det lønner seg ikke å sylte dem. Så nå blir det bløtkake med rips etter middagen i kveld.
8 kommentarer
Anbefalte kommentarer