Gå til innhold

ss


Vegard71

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du virker som en omtenksom person som ikke ønsker å være påtrengende, og det er en god egenskap men det kan bli for mye tilbakeholdenhet.  I og med at dere faktisk datet og kysset virker det litt rart at dere gikk over til å kommunisere gjennom vennene deres.  Siden du savner henne og tenker på henne synes jeg du skal ta kontakt, spør hvordan det går og foreslå å treffe henne. Ikke bland inn vennene deres/hennes så mye, du kjenner henne jo.  Stol på deg selv.  Kanskje dere mistet taket i hverandre før det var etablert en skikkelig forbindelse, det er ikke nødvendigvis slik at det var interessen i seg selv som forsvant.  Hvis hun også er tilbakeholden og forsiktig må begge ganske langt ut av komfortsonen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du høres veldig ung og vinglette ut! Kommunisere med henne via kompisen din og dama hans???

Hvordan vet du at hun "av en eller annen grunn ikke fikk sett bursdagsmeldingen" der du prøvde å gjenoppta kontakt med hun?
Kanskje hun har ignorert den fordi hun ikke er interessert i en mann uten baller?

For all del, føler du at du må kontakte hun så bør du heller gjøre det enn å angre på at du ikke gjorde det, men da får du manne deg opp og be hun ut på en TYDELIG og romantisk date slik man skal gjøre og ikke drive med diffuse tegn som å kanskje prøve å snakke til hun på fest eller sette deg ved siden av hun å håpe at hun stryker deg på ryggen.....

Anonymkode: f809c...003

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...