jobb i utlandet

3 innlegg i emnet

Skrevet:

Noen som har erfaringer med å jobbe noen år i utlandet? Drømmer om å få en jobb der jeg kan snakke norsk, men lære meg språket etterhvert. Det finnes vel flere land med norske jobber? Noen som kjenner til dette?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skrevet:

Hei! Jeg har jobbet i Australia. Var veldig ålreit. Må bare sette seg inn i litt, skattesystemer osv. Er jo litt papirarbeide :) Anbefaler det på det varmeste og komme seg litt bort og jobbe. Veldig lærerikt.

Jobber i utlandet der du kan snakke norsk vet jeg ikke noe om desverre. Men skulle jo tro det finnes :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet:

Kan jo jobbe som guide. Men da må du nok mest sannsynlig jobbe for et norsk reiseselskap. Med mindre du kan tenkte deg å være guide på engelsk - for da kan du jo finne et sted du liker (f.eks en by/byggning) og prøve å søke som lokal guide i landet.

Går kanskje også ann å jobbe i sjømannskirker eller ambasader....men vet jo ikke hvor lett det å få noen jobber der, uten relevant utdanning.

Uansett så tror jeg du stiller mye sterker hvis du er villig til bruke engelsk som kommunikasjonsspråk i starten, framfor norsk. Iallefall større utvalg i jobber da. Hvis du i tillegg tar et språkkurs før du evt, dra ut og er et sted hvor du MÅ snakke dette språket tor jeg nok du lærer ganske fort.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå