Gå til innhold
Gjest anonym

Hvordan varme skinkesteik?

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Jeg har kjøpt en ferdig stekt, varmrøkt skinkesteik som bare skal varmes før servering, men hvordan gjør jeg dette? Tepmeratur? Hvor lenge? Skal den pakkes inn i aluminiumsfolie?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

chimp

Hvis jeg skal varme opp stek, skjærer jeg den i skiver som jeg legger 'taklagt' på aluminiumsfolie og varmer i ovnen på lav temperatur, f eks 100 grader. D tar ikke lang tid - 10-15 min kanskje......du kjenner jo når stekeskivene er varme. Denne fremgangsmåten er forresten ypperlig hvis man har kjøpt roast-beef på tilbud og vil spise den som oksestek...da må du få personalet i kjøttdisken til å skjære skivene tykkere enn vanlig roast-beef. Serverer den da oppvarmet m saus, pommes noisettes, aspargesbønner, stekte småløk og sopp......

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Artikler fra forsiden

×