Chelsea Skrevet 23. april 2018 #1 Del Skrevet 23. april 2018 Hei! Er ikke den helt store bakeren, tror dere at denne rullekaken kan lages dagen før? https://www.mills.no/oppskrift/melange/gulrotrullekake/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 23. april 2018 #2 Del Skrevet 23. april 2018 Hvis du vil lage det dagen før, hadde jeg gått for en vanlig gulrotkake og laget kakebunnen dagen i forveien. Så hadde jeg pyntet og laget glassur dagen den skal spises, før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april 2018 #3 Del Skrevet 23. april 2018 Det er mulig selve rullekakebunnen kan bli litt tørr, siden det ikke er noe fett/olje i selve deigen. Det er også mulig kremen gjør opp for dette. (Irrelevant tilleggsinfo: Siden jeg personlig synes Melange smaker vondt hadde jeg byttet den ut med lik mengde meierismør. Det gjelder uansett type gulrotkake og/eller smørkrem.) Anonymkode: b6625...2bc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå