Gå til innhold

Gulrotrullekake, lage dagen før?


Chelsea

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Overrasket

Hvis du vil lage det dagen før, hadde jeg gått for en vanlig gulrotkake og laget kakebunnen dagen i forveien. Så hadde jeg pyntet og laget glassur dagen den skal spises, før servering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mulig selve rullekakebunnen kan bli litt tørr, siden det ikke er noe fett/olje i selve deigen. Det er også mulig kremen gjør opp for dette. 

(Irrelevant tilleggsinfo: Siden jeg personlig synes Melange smaker vondt hadde jeg byttet den ut med lik mengde meierismør. Det gjelder uansett type gulrotkake og/eller smørkrem.)

Anonymkode: b6625...2bc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...