AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #1 Del Skrevet 11. desember 2017 Planlegger middager i julen og 2. juledag skal jeg ha svigerforeldre og mannens søster m/fam på middag. Har lyst til å lage luthefisk i år, ikke spist det på flere år. Hva pleier dere å spise til luthefisken? Poteter så klart, og becon, ertestuing..? Noe annet som er godt og kanskje litt spennende tilbehør? Lager dere saus til, og i så fall oppskrift? Anonymkode: e5f0e...45b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
asterix Skrevet 11. desember 2017 #2 Del Skrevet 11. desember 2017 Poteter, bacon, ertestuing og grov sennep. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 11. desember 2017 #3 Del Skrevet 11. desember 2017 Lutefisk liker eg best med gul erterstuing,bacon, hvit saus med masse grov sennep i, gode poteter og evnt potetlefser Noen bruker og brunost og sirup til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alantia Skrevet 11. desember 2017 #4 Del Skrevet 11. desember 2017 Lutefisk, bacon, ertepuré, poteter, sirup, brunost, lefser, grov sennep og hvit saus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #5 Del Skrevet 11. desember 2017 Er dette egentlig godt? Eller har dere det kun fordi det er tradisjon? Anonymkode: 1ea18...7d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #6 Del Skrevet 11. desember 2017 Luthefisk og becon. Anonymkode: 2e01e...575 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #7 Del Skrevet 11. desember 2017 5 minutter siden, AnonymBruker said: Er dette egentlig godt? Eller har dere det kun fordi det er tradisjon? Anonymkode: 1ea18...7d1 Jeg er ikke akkurat vant med lutefisk, men den ene gangen jeg har fått det servert smakte det nydelig. Min mor sier hun også er glad i det, så lenge det er godt tilberedt. Anonymkode: 51e22...f5a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #8 Del Skrevet 11. desember 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg er ikke akkurat vant med lutefisk, men den ene gangen jeg har fått det servert smakte det nydelig. Min mor sier hun også er glad i det, så lenge det er godt tilberedt. Anonymkode: 51e22...f5a Kanskje jeg skal våge meg til å prøve det. Er det godt vil jeg ikke gå glipp av noe Anonymkode: 1ea18...7d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #9 Del Skrevet 11. desember 2017 Må passe Luthefisken for Lothepus da, så den ikke blir Lathespist Anonymkode: 75880...c1c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Måbarefåsiat... Skrevet 11. desember 2017 #10 Del Skrevet 11. desember 2017 Jeg spiser lutefisk med masse bacon, skikkelig muskatkrydret hvit saus, sennep, lefse og brunost. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2017 #11 Del Skrevet 12. desember 2017 Lutefisk med flesk og ribbefett (vi har lutefisken 1. juledag, og tar vare på fett/sjy etter ribba fra gårsdagen), lefse, ertestuing. Gleder meg allerede!!! Anonymkode: 0c906...6c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GauteS Skrevet 12. desember 2017 #12 Del Skrevet 12. desember 2017 Lutefisk med Pimpernell eller Mandel, røkt flesk, ertestuing, sennep og ribbefett eller Kviteseidsmør. Akevitt og øl, selvsagt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2017 #13 Del Skrevet 12. desember 2017 Det MÅ være poteter, bacon, og ertestuing. I rikelige monn, ikke noe er verre enn å få tre baconterninger til fisken. Noen liker brunost, sirup og lefse til. Anonymkode: 78da6...14c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå