Gå til innhold

Lavkarbopizza....godt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg laga det ikveld....var jo greit nok,men savna den sprø gode bunnen. Bunnen laga jeg av cottage cheese,egg og havregryn. Blei mett og god da....

Anonymkode: 8987e...806

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Prøv heller en annen oppskrift. Har smakt mange lavkarbo-bunner som er gode og sprøe. En bunn med masse ost i er steike godt.

F.eks

1 dl revet ost
2 egg
1 ts salt
1 ts fiberhusk
1 toppet ss mandelmel
oregano
1/2 ts bakepulver
ca 1 dl vann

Rør alt sammen, tilsett vann til slutt for passe tykkelse. Helles over på bakepapir, bruk slikkepott og bre utover, min ble ca 20x30 cm. Stekes på 180 grader i 20 min.

Ta ut av ovnen, legg på fyll. Må bare tipse om det jeg brukte i dag, for det var SÅ godt: Sopp, rødløk, Jacobs baconpølse, cherrytomater, tomatpure blandet med vann for å lettere smøre det utover, ost. NYYYYDELIG!

250 grader i 10 minutter.

Bunnen ble tynn, men "seig" og fast.

 

 

evt

3 egg
4 ss fiberhusk/ psyllium
250-300 g ost
Litt salt
Litt olje
Litt vann

( Dette er nok til en stor pizza)

Slik gjør du det:

Ha egg, salt og revet ost i en bolle eller foodprosessor. Bruker du foodprosessor får du en finere konsistens på deigen. Rør godt!
Rør inn fiberhusk/psyllium til slutt.
Deigen skal være ganske fast! Eventuelt juster mengden med fiberhusk alt etter som hvilket merke du bruker. Husk du vil helst ikke ha en pizza som smaker egg, desto større egg desto mer ost og fiberhusk.

Anonymkode: edb96...ab0

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekk ut fathead pizzabunn, den beste lavkarbobunnen jeg har prøvd til nå i hvert fall.

Anonymkode: b08df...dae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Sjekk ut fathead pizzabunn, den beste lavkarbobunnen jeg har prøvd til nå i hvert fall.

Anonymkode: b08df...dae

Enig, den er skikkelig god

Og TS; havregryn er ikke innafor på lavkarbo. Inneholder ganske mye karbo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 17.11.2017 den 21.55, AnonymBruker skrev:

Jeg laga det ikveld....var jo greit nok,men savna den sprø gode bunnen. Bunnen laga jeg av cottage cheese,egg og havregryn. Blei mett og god da....

Anonymkode: 8987e...806

Dette er jo ikke lavkarbopizza! Havregryn inneholder 63 g kh pr 100 g. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...