Gå til innhold
AnonymBruker

Trenger tips til hobby!

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei!

Jeg og samboeren har flyttet til Oslo. Jeg sliter litt med at jeg har litt lite å gjøre etter jobb da jeg ikke kjenner så mange her, og skulle gjerne hatt en hobby eller noe å holde på med. Typen går på universitetet og har funnet sin gjeng der, så problemet er vel egentlig når han et par kvelder i uka finner på noe med de, så er det litt stusselig å være alene hjemme hver gang. Jeg er ganske sjenert og synes det er vanskelig å få meg venner. Er det noen som har noen tips til hva man kan gjøre i området hvor man kanskje møter noen man kan bli kjent med, og som det ikke blir rart å gå på alene? 

 

 

Anonymkode: 56864...51d

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tummy

I oslo er det nok sykt mange kurs om alt mulig, Dans og trim grupper, kurs i kjeramikk eller lignende kreative ting. Få me ei vennine og begynn på Squash eller tennis, kansje. Hør med foto butikkene om kurs i foto, noen holder slike kurs.

Greit med disse kursene, for en treffer litt nye folk. Så er det ofte amatør grupper som gjør ting sammen, om det er dreing i tre, eller annet. Noen ganger tilknyttet en større organisasjon eller en butikk.

Tåler du vann, så er open water der føsre nivået i dykker værden. Det er garantert flere klubber i oslio området, som har klubb dykk en gang i uken. Her er det så mange grener og kurs at du blir aldri utlært. Nei det koster ikke en formye med klubb dylkk.

Bue skyting kan være kult eller pistol skyting. Det er også et og flere kurs for sikkerheten, det er nok kjekt gjeng. Ikke stress, her lærer du å slappe av. Og en kan bli norges mester, om en vil nok.ellers så tenker jeg det er koselig miljø.

En sær også sykt vid interesse gruppe er NRRL, joda de finnes enda selv om en skulle tro ingen gadd å holde på med slikt. Men det  er det og det er veldig veldig mange grener inne  hobbyen. RPO er en gren for de fysisk aktive. Bli en LA YL Begynner du på kurs der forstår du hva det betyr. 

Lottene finnes kansje i oslo, det er litt slakt med dem ffortiden, men men. 

Ellers så er det nok hjelpekors som kunne trengt ditt bidrag, røde eller blåkors som har mange ting de driver med og sier takk om du vil være med å gjøre litt av og til.

Det var da noen bidrag.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Artikler fra forsiden

×