Gå til innhold

Plutselig urolig baby 6 uker


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har en baby på 6 uker som har vært veldig rolig til nå. Han har alltid vært glad i oppmerksomhet, men han har sovet godt alene og har likt å "leke" for seg selv. Nå derimot har han plutselig blitt veldig urolig de to siste dagene. Vil ha mat heletiden, men gulper mesteparten ut igjen. Vil bare sove oppå en av oss og våkner hver gang vi reiser oss. Han legger på seg mellom 300-400 gram i uken så han spiser godt og har hvertfall ikke mangel på melk. 

Noen idé hva dette kommer av? Leste litt om utviklingssprang som skal være mellom 4,5 til 5,5 uke og det virker som om han gikk gjennom dette da han var 4 uker så tror ikke det er det.

Anonymkode: 6c0a7...f17

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Forresten, han har begynt å sikle veldig mye og leste at babyer kan plages av tenner mange uker før de kommer. Kan det være dette? Har noen evt noen tips til å lindre smertene?

Anonymkode: 6c0a7...f17

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være tenner, anbefaler babydent til å smøre på gommene.

Men det kan også være økedøgn. Det kan vare opp til en uke tror jeg, og det at du føler du har nok melk betyr ikke at økedøgn ikke kommer :) typisk tegn på det er at baby henger på puppen dag og natt og virker som om den aldri får nok, sutrete osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...