Gå til innhold

Styggeste leiligheten du har hatt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Den styggeste leiligheten jeg har hatt, var min aller første. Knøttliten hybel hvor soverom og stue var i et. Ingen gang, knøttliten kjøkkenkrok og bad. Ganske slitt leilighet som kunne trengt litt oppussing ja.  Veldig lytt og bodde en fra Kongo over meg som runket hver dag. Ja, hørte han så på porno. Usj :roll: 

Måtte flytte ut pga VGS, ellers hadde jeg bodd hjemme hos foreldrene mine litt til.

Den styggeste leiligheten du har bodd i?

Anonymkode: b896a...8a3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bodde en periode i en liten hybelleilighet sammen med eksen da jeg var student. Dette var i et hybelhus med fire leiligheter. Standarden var dårlig, kjøkkenet var knøttlite med en eldgammel kjøkkeninnredning. Det var ikke dør mellom stua og det knøttlille soverommet. Badet var også lite, og det var ikke mulighet for noe forheng foran dusj, så alt på badet ble vått når man dusjet. Det var forferdelig lytt mellom hyblene, og naboene var grusomt bråkete. Høylydt krangling, høy musikk og festing. Der var det helt pyton å bo. Men husleia var veldig billig og da. 

Anonymkode: 59e52...3be

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første leiligheten min var et relativt stort loft på ca 50kvm. Problemet var bare at skråveggene (eller skråtaket?) og taket var dekket i ubehandlet furu og det så generelt ut som en gammel hytte der. Det var grått teppegulv, tror kanskje det var hvitt en gang i tida. Kjøkkenet var i noe litt lysere furu, med kjøkkenskap som lignet noe fryktelig på persienner. Kjøkkenet var lite, og for kort ut av veggen til at normale middagstallerkner kunne puttes inni OG lukke skapdøra samtidig. Så tallerknene; de lå i skuffen. Sofaen var en typisk rød 80-talls sofa med treverk på armlenene. Det bodde en familie i underetasjen med fire unger, men jeg kan sverge på at de må ha hatt minst 50.

Jo, så var det også skråtak på det ellers knøttlille badet, så dorullen hang i taket over dassen. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En kjellerleilighet jeg bodde i ene året på vgs :P trangt, hele leiligheten var en labyrint. Bittelite kjøkken med lite lys, ingen vinduer. Kaldt og gammelt. Flyttet halvveis inn i året på grunn av en huseier som ikke visste hva privatliv var. Kunne ikke ha besøk på kveldstid hvor vi spilte litt musikk (laaangt ifra festing) så da hadde vi valget om å sitte der å glo i veggen eller gå et annet sted. 

Anonymkode: 1040f...b53

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aragorn II Elessar
Akkurat nå, Lauge skrev:

Første leiligheten min var et relativt stort loft på ca 50kvm. Problemet var bare at skråveggene (eller skråtaket?)

 

Samme for meg faktisk bare at det var min andre leilighet.  Så jeg siterer bare det du skrev så slipper jeg å skrive det selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg bodde i en komunalbolig i en liten periode. Jeg måtte flytte inn til mamma pga jeg orket ikke å bo der mer!

Liten standard (veldig gammel innredning på både bad og kjøkken), badet var så lite at det ikke var plass til vaskemaskin, så vi hadde felles vaskerom der ting ble stjålet. Det kunne trengt et nytt strøk med maling. Gulvbelegget var sånt belegg de har på sykehus osv mens på soverommet gulvteppe!  Her var det også veldig lytt og var mye bråk i helgene. De som bodde ved siden av meg, var narkomane hvor politiet ofte var på døra.

Glad da jeg kom meg bort derifra! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Stygge boliger har jeg aldri bodd i. 

Men denne https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=94784609 tar kaken for det mest ille jeg noen gang har sett. Tenk å bo som dette? 

Anonymkode: ea6c2...890

Tror nok ikke noen har bodd der på veldig veldig lang tid. Ser for meg det var eid av et gammelt ektepar som endte opp på sykehjem, og familien bodde andre steder og ikke gadd bruke det. Kan bli et flott hjem når det pusses opp da! 

Anonymkode: 8fdfa...b12

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Tror nok ikke noen har bodd der på veldig veldig lang tid. Ser for meg det var eid av et gammelt ektepar som endte opp på sykehjem, og familien bodde andre steder og ikke gadd bruke det. Kan bli et flott hjem når det pusses opp da! 

Anonymkode: 8fdfa...b12

Det har faktisk bodd folk der inntil ganske nylig. 

Anonymkode: ea6c2...890

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fuktig sokkel med teppegulv på badet,der enorme biller kom krypende fram om natten. Mistet en ukokt spaghetti på gulvet,som jeg plukket opp etter noen timer. Da var den blitt myk! Og sist,men ikke minst, vi kunne høre hvert eneste ord de over oss sa💩

Anonymkode: 5bc15...df5

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må være en leilighet jeg bodde sammen med eksen. Ganske dårlig standard, gulvene var skjeve, lite og veldig fuktig bad, toalettet var ute på en kald gang og ganske lytt.

Anonymkode: d3504...1b0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første leiligheten min *grøss*.

Var en fuktig sokkel som nesten ikke var gjort noe med på 50 år.  Var ung og dum og forstod ikke at fukt kan føre til sopp og faktiskvære skadelig. Ble faktisk syk av å bo der.... og klærne mine mugnet i klesskapet. Måtte kaste mye ting jeg var glad i da jeg flyttet derfra. Mugglukten forsvant aldri :( Hadde jeg vært eldre og hatt litt mer vett, så hadde jeg klaget til huseier.

Det var en tarm av en leilihet med et bittelite hybelkjøkken fra  1960 og et bad... eller nærere sagt et dusjkabinett med toalett (ubeskrivelig lite). Adskilt soverom i det minste, men du var alltid klam i den leiligheten på grunn av soppen og  det krydde av skrukketroll...

Var himmel å flytte fra den til en enda mindre ett-roms... der gikk det i hvert fall an å puste :P Men har man dårlig råd, så har man rett og slett ikke noe annet valg. Leien var lav (sikkert fordi ingen andre ville bo der). Skulle likt å se dagens tenåringer bo på den måten (dette er bare 10 år siden, men jeg tviler på at det hadde gått i dag)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har bodd i flere stygge leiligheter etter hverandre. En kjellerleilighet var grei i utgangspunktet, men etterhvert sa de på jobben diskret til meg at de synes jeg luktet mugg og da jeg sjekket klesskapet så jeg at de hadde rett. Det var begynt å mygle innerst. Måtte vaske alt og kunne ikke bruke skapet mer. En sovepose jeg hadde i boden var blitt totalt hvit og måtte kastes. Flyttet relativt snart etter det.

Hadde et lite mellomspill (=2 uker) på kontoret i en ny jobb siden jeg hadde fått jobb raskt og de hadde et ledig kontor. Men det var ikke vaskemuligheter og ikke dusj, bare et stort toalettrom, så der kunne jeg uansett ikke bli lenge.

Da flyttet jeg til en knøttliten leilighet, det sto 50kvm, men det kan bare ha vært 30. IKEA-kjøkkenet i stuen hang på halv-8, det var hull øverst i vindu på stuen. På badet skulle det ha vært vindu, men det var dekket med en finér-plate som ikke var stor nok, så det var hull der også. Iskaldt på hodet og kokvarmt på beina siden jeg måtte ha varmen på fullt. Det var nesten ikke plass til min mini-vaskemaskin, men det gikk når vi løftet den over toalettlokket og inn i en krok. Bodde ikke der heller så lenge. Neste leilighet var endelig en helt vanlig (dog litt gammel, men gammel og god er greit) blokkleilighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde dårlig råd og måtte bare ta det jeg kunne få da. Bodde i en loftsleilighet med skråvegger. Både tak og vegger var av furu. Fikk skikkelig hyttefølelse av å bo der. Gammelt hus, så var skikkelig kaldt å bo der. Det var noe galt på bade, så det luktet vondt. Dette var noe huseier ikke gadd å fikse.

Gulvbelegget var sånn gammelt trebelegg. Sånt belegg man ofte har på hytter, og leiligheten var veldig trist og mørk. Få vinduer og lite lys som kom inn. Det var trapp opp til stua og det, det trappetrinnet var løst! Tråkket alltid over det for jeg var redd for å falle igjennom. 

Anonymkode: e8af2...a8c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rose11

Bodde i en leilighet i et leilighetskompleks for 8-9 år tilbake. Fult møblert. Sofaen var skikkelig 90 talls sofa. Mørkeblå stoffsofa med små blomster på og armlener av tre. Vondt å sitte i var den og :dry:  To store skinnstoler som tok MYE plass i den lille stua. Måtte bare ha de der, siden det ikke var noe annen plass å sette de. Den ene var hullete. Gulvet var av tre og knirket noe helt vilt! Brun stygt 70 talls gulvbelegg på kjøkkenet og mørkerød kjøkkeninnredning. :kvalm:  Ikke var det plass til oppvaskmaskin på kjøkkenet. 

Jeg bodde i første etasje og på utsiden av stuevinduene var røykeplassen til de andre som bodde der. Hadde jeg ikke gardinene igjen, kunne de andre se rett inn i stua mi. Soverommet var så lite at det ikke var plass til noe skap. Så måtte alt av klær i kasser og kofferten. Brukte gangen og badet som garderobe. 

Badet hadde brune fliser uten varmekabler, så var alltid kaldt i gulvet der. Vask uten skap under. Var bare satt opp et skap på den ene siden av vasken. Det var også begynt å mugne litt der inne, (noe huseier ikke brydde seg om) men flyttet ut før det ble verre. 

Endret av Rose11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Skjønner jo at jeg har vært heldig sammenlignet med mange andre. Da jeg ble sammen med min nåværende samboer bodde jeg i en koselig leilighet. Eneste minuset med den var at det var en kjellerleilighet og jeg fikk inn noen krypdyr på sommeren og høsten. Jeg og samboer ble hvert fall enige i at vi skulle flytte sammen, men av diverse årsaker ble vi enige om å finne en annen leilighet. Joda. Samboer fant en leilighet han mente var helt perfekt. Den var mye finere enn den jeg hadde bodd i fram til da. Ja, han var på visning alene og jeg stolte såpass på at det han sa stemte. Dessuten hadde jeg ikke tid til å dra å se på den når det passet for utleier.

Jeg fikk sjokk når vi flyttet inn. Tidligere leieboer hadde ikke ryddet eller vasket etter seg. Kjøkkenet, badet, stuen, soverommet.. Det var så skittent og grusomt at jeg ikke har ord. komfyren på kjøkkenet var vi nødt til å kaste ut sammen med en drøss andre ting. Var en del kopper, fat, bestikk, kasseroller osv. der fra før. Noe var det enda matrester på. Hadde heldigvis eget slik at vi slapp å kjøpe alt nytt. Mugg i dusjen som jeg aldri klarte å vaske bort. I tillegg "svettet" veggene på badet. Aner ikke hva det var, men det var ekkelt og skittent. Måtte vaske rundt badet hver mnd. og da gikk det to-tre vaskebøtter.  Mugg på soverommet. Aner ikke hva samboer tenkte når han sa ja til den leiligheten. Hadde aldri flyttet inn der dersom jeg hadde sett den på forhånd. Vasket og vasket der, uten at det ble skikkelig rent og fint der noen gang. Var ufattelig glad når vi flyttet inn i en studenthybel. Likevel påstår han fortsatt den dag i dag at den leiligheten var bedre enn den jeg hadde når vi ble sammen :icon_frown: 

Anonymkode: 8e459...0b7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leide en leilighet hvor det var vegg til vegg teppe på toalettet. Fikk beskjed om at det skulle renses før jeg flyttet inn, tviler på det:P 

Anonymkode: 71af2...a6a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke hva som var værst, 2 roms i Groruddalen på 42 kvm. eller da jeg bodde et par år i Sverige. Lavblokk utefor Gøteborg.   Så lytt at hadde du deg et realt knull, så visste hele oppgangen det dagen derpå. 

Anonymkode: 242d3...e72

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Den styggeste leiligheten jeg har hatt, var min aller første. Knøttliten hybel hvor soverom og stue var i et. Ingen gang, knøttliten kjøkkenkrok og bad. Ganske slitt leilighet som kunne trengt litt oppussing ja.  Veldig lytt og bodde en fra Kongo over meg som runket hver dag. Ja, hørte han så på porno. Usj :roll: 

Måtte flytte ut pga VGS, ellers hadde jeg bodd hjemme hos foreldrene mine litt til.

Den styggeste leiligheten du har bodd i?

Anonymkode: b896a...8a3

Hybel har som regel ikke delt soverom og stue. Skal du ha det, er det hybelleiligher

Anonymkode: 54ddf...4ac

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...