Gå til innhold

Bachelorgrad i Markedsføringsledelse og Arbeidsledig. Karriereskifte?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har nå en bachelorgrad i Markedsføringsledelse med logistikk som fordypning (bachelor thesis) fra 2014. Og jeg har ennå ikke funnet drømmejobben. Så klart skal man gjerne de første årene i slutten eller etter utdanningen starte fra "bunn" yrkesmessig (da snakker jeg om salgskonsulent og liknende stillinger) før man kan klatre oppover. Oppover? Til hva da? KAM (Ble innkalt til intervju i 2017 men kom ikke videre) , Markedskoordinator eller liknende.. 

Jeg sluttet nå i min tredje relevante arbeidsplass (slagskonsulent) fordi jeg ønsket å jobbe med noe hvor salgsresultater og provisjon blir et stort fokus og at sjefen hele tiden puster deg i nakken og truer med å levere ellers får du sparken. Det er ikke galt å ønske seg en stabil arbeidshverdag hvor man kan yte fra hjertet og likevel bli satt pris på - da særlig etter ca 2 års erfaring i bransjen. 

Det jeg er ute etter nå er inspirasjon og muligheter til å vurdere andre typer stillinger som kanskje krever kurs i et par fag, og kanskje ikke en hel utdanning. Hvilke type innsats kan jeg gjøre som kan nærmest garantere ny jobb? Jeg ønsker å bli i den bedriften jeg jobber i, i mange år, og utvikle meg. 

Jeg er åpen for absolutt alle, gode forslag :) Er nok mange som er i samme båt... 

 

 

Anonymkode: 1e27b...4a2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...