AnonymBruker Skrevet 25. mars 2017 #1 Del Skrevet 25. mars 2017 Har stekt opp en pk med karbonadeig med siste forbruksdato idag lurer på om det er trygt å varme den opp igjen imorgen feks eller bør jeg fryse den? Anonymkode: ec3d0...705 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2017 #2 Del Skrevet 25. mars 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har stekt opp en pk med karbonadeig med siste forbruksdato idag lurer på om det er trygt å varme den opp igjen imorgen feks eller bør jeg fryse den? Anonymkode: ec3d0...705 Vil ikke bli dårlig! Anonymkode: ec3d0...705 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2017 #3 Del Skrevet 25. mars 2017 Det er helt trygt å bruke den i morgen. Anonymkode: c8bf1...a67 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2017 #4 Del Skrevet 25. mars 2017 Når maten er stekt er det null problem å spise den dagen etter utløpsdato. Jeg hadde heller ikke hatt særlig med betenkeligheter med å steke og spise den et par dager etter utløpsdato heller. Slike datoer har som regel god margin. Bruk hodet og luktesansen. Om pakken er oppblåst av luft betyr det at kjøttet allerede er eller er på vei til å forringes. Anonymkode: 6d2b5...f57 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå