Gå til innhold

Sommerferie 2017,SørØst Asia


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi planlegger å reise til Thailand, Kambodsja,Malaysia, Indonesia og Vietnam, men vil gjerne ha anbefalninger og høre fra folk som har vært noen av disse stedene,

Vi tenker 2-3 uker og ønsker ikke å bo på noe luksushotel på turen.

Så er det jo hvordan vi skal legge opp denne reisen, har sendt forespørsel til noen reisebyråer, men ikke hørt noe enda.

ønsker gjerne å fly, men er det noen nære avstander kan vi jo ta tog eller båt.

Håper å få noen ideer fra dere :-)

 

Anonymkode: 35912...00d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alt for omfattende. Kutt ned til maks to land. Jeg og kjæresten skal tre uker til Vietnam i september og vi kunne sikkert vært enda lenger uten å få sett alt vi ønsker. 

Anonymkode: 02c59...a56

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

To-tre uker i hvert land, eller alt på denne korte tiden? Da får du sett "ingenting" av landet. Brukte 12 uker på Singapore, Malaysia, Thailand og Bali, og vi fikk sett bare litt. Har vært tilbake flere ganger til flere av disse landene, for å oppleve hverdagsliv, naboskap, "slow life", seremonier og natur.

Tre uker, max to land!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brukte tre uker på Thailand og Vietnam.  Det er slitsomt å reise for det er ofte langt til flyplassen . Uansett om flyturen bare er en time eller to, så går nesten hele dagen.  Vi brukte noen dager i Bangkok og det er fint og interessant.  Mye å se der.  Fløy så til Hanoi . Var et par dager der også før vi dro på mini cruise til Halong Bay.  Tilbake til Hanoi igjen før vi fløy til Hué.  Var der i 5 dager og tok så tog til Hoi An  . Der var vi resten av tiden.  Dette var en fantastisk tur. Elsker  Vietnam ! Hvis dere vil reise til de andre landene, trenger dere mye lenger tid!!!! 

Endret av tirben
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Kanskje dere kunne fått til å vært 2-3 dager i bangkok før dere reiste direkte med buss til kambodjsja (Siem Riep) og angkor wat, og brukte en liten uke i landet? Og så reist tilbake en annen vei til thailand og fått med dere en liten uke på øya Ko Samet? Det er hvertfall en reiserute jeg selv har lyst til :-) Da har det gått to uker.. Så kan dere jo fly til et siste land for den siste uka hvis dere tenker at 1 uke er nok tid..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...