Intermediate Skrevet 18. oktober 2016 #1 Del Skrevet 18. oktober 2016 Hei. Jeg koker to forskjellige egg samtidig. Greia er at jeg ønsker å vite hvilke egg som er hvilke etter oppkokinga. Under kokingen av eggene så blandes eggene sammen. Har der noen tips til en "skillevegg" som kan skille de to typene eggene fra hverandre? Ønsker ikke å bruke plastprodukter. Takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sommerfugl83 Skrevet 18. oktober 2016 #2 Del Skrevet 18. oktober 2016 (endret) Sett et kryss med blyant på eggene du legger oppi først Endret 18. oktober 2016 av Sommerfugl83 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2016 #3 Del Skrevet 18. oktober 2016 bruk en rist Anonymkode: 42763...f6e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Intermediate Skrevet 18. oktober 2016 Forfatter #4 Del Skrevet 18. oktober 2016 Akkurat nå, Sommerfugl83 skrev: Sett et kryss med blyant på eggene du legger oppi først merkene på eggene kokes bort underveis i kokingen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sommerfugl83 Skrevet 18. oktober 2016 #5 Del Skrevet 18. oktober 2016 Akkurat nå, Intermediate skrev: merkene på eggene kokes bort underveis i kokingen. Jeg har gjort det tidligere uten at det kokte bort Test med ulike penner/blyanter. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honey Dew Skrevet 18. oktober 2016 #6 Del Skrevet 18. oktober 2016 Ha et egg i hver panne 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ulykkeligsomliten Skrevet 18. oktober 2016 #7 Del Skrevet 18. oktober 2016 Du kan også bruke denne til å skille eggene: 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Uhumskheter Skrevet 18. oktober 2016 #8 Del Skrevet 18. oktober 2016 putt en gummistrikk rundt den ene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2016 #9 Del Skrevet 19. oktober 2016 Pastakoker innsats Firedelt kjele legg de eggene du vil ha hardkokte eller bløtkokte i en zip lock pose, så blande de seg ikke med se løse eggene u kjelen, som gjort med eggerør her Anonymkode: 1c67d...d7a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 20. oktober 2016 #10 Del Skrevet 20. oktober 2016 Putt det ene egget inni en sånn visp og la vispen stå i kjelen når du koker eggene. Når det egget som har kortest koketid er ferdig tar du bare ut vispen. Det gjorde vi alltid på hytta da broren min ville ha sitt egg mye bløtere enn oss andre. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs.Fox Skrevet 21. oktober 2016 #11 Del Skrevet 21. oktober 2016 Ta opp de eggene som er ferdigkokte med en spiseskje, la de andre koke videre til de er ferdig. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Intermediate Skrevet 26. oktober 2016 Forfatter #12 Del Skrevet 26. oktober 2016 Takk for svar Noen flere innspill paa diverse redskaper , eksempelvis som den vipsen ovenfor ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
H80 Skrevet 30. oktober 2016 #13 Del Skrevet 30. oktober 2016 Hva mener du med to forskjellige egg? Er det et strutseegg og et vaktelegg så er det vel ikke så vanskelig å se forskjell? Du kan også se forskjell på hønseegg, krokodilleegg og måsegg. Hvis de ser like ut når de er ferdig kokt, hva er forskjellen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2016 #14 Del Skrevet 30. oktober 2016 46 minutter siden, H80 skrev: Hva mener du med to forskjellige egg? Er det et strutseegg og et vaktelegg så er det vel ikke så vanskelig å se forskjell? Du kan også se forskjell på hønseegg, krokodilleegg og måsegg. Hvis de ser like ut når de er ferdig kokt, hva er forskjellen? Jeg vet det høres utrolig ut, men mange foretrekker å vite hvem som skal ha det bløtkokte egget og hvem som skal ha det hardkokte før de kakker toppen av det ved bordet. Folk er rare, hva? Anonymkode: d5a79...2e4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
H80 Skrevet 30. oktober 2016 #15 Del Skrevet 30. oktober 2016 (endret) Vel, det bløtkokte egget er det som kommer først ut av vannet. Og ja, folk er veldig rare. Endret 30. oktober 2016 av H80 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
H80 Skrevet 10. november 2016 #16 Del Skrevet 10. november 2016 Nå har jeg lest gjennom tråden igjen, og jeg forstår fremdeles ikke problemstillingen. Er poenget at man skal legge i egg til forskjellig tid, og så skal hardkokte og bløtkokte egg bli ferdige samtidig? Hvorfor ikke bare legge i alle eggene samtidig, ta ut de som skal være bløtkokte etter ~6 minutter, og legge dem i et stripete klede. De andre eggene kan man ta ut noen minutter senere og legge i et grønt klede. På 10/30/2016 den 22.40, AnonymBruker skrev: Jeg vet det høres utrolig ut, men mange foretrekker å vite hvem som skal ha det bløtkokte egget og hvem som skal ha det hardkokte før de kakker toppen av det ved bordet. Folk er rare, hva? Anonymkode: d5a79...2e4 Tenker du på å spå i kaffegrut eller lignende? Jeg kan ikke se hvordan man skal finne ut av dette ved å skille på eggene eller bruke tingester i en gryte. Hvis man skal vite hvordan folk liker egget sitt kokt, må man kjenne dem, eller spørre dem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå