Gå til innhold

Ufravikelige påleggskobinasjoner


Gjest Emera

Anbefalte innlegg

Ny tråd om kombinasjoner av pålegg, men med en liten vri.

Hvilke pålegg må uten unntak kombineres?

For meg er det 

  • leverpostei og agurk. Har jeg ikke agurk så får leverposteien stå til jeg får kjøpt inn en.
  • Kavli jalapeñoost og paprika. Begge må være der.
  • ristet brød med hvitost og oregano. Oreganoen må på, ellers blir det ikke hvitost på det ristede brødet
  • salami med majones og agurk. Mangler én av de to siste blir det ikke noe salami heller
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

15 timer siden, Emera skrev:

Ny tråd om kombinasjoner av pålegg, men med en liten vri.

Hvilke pålegg må uten unntak kombineres?

For meg er det 

  • leverpostei og agurk. Har jeg ikke agurk så får leverposteien stå til jeg får kjøpt inn en.
  • Kavli jalapeñoost og paprika. Begge må være der.
  • ristet brød med hvitost og oregano. Oreganoen må på, ellers blir det ikke hvitost på det ristede brødet
  • salami med majones og agurk. Mangler én av de to siste blir det ikke noe salami heller

Jeg må ha basilikum på :)

Anonymkode: e5058...d82

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvitost med jordbærsyltetøy

Gammelost med jordbærsyltetøy eller sirup

Endret av Honey Dew
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jarlsberg og kaviar.

Leverpostei med slangeagurk eller sylteagurk.

Jarlsberg og kokt skinke.

Reker og majones.

Krepsehaler og majones.

Jarlsberg og paprika.

Nugatti og peanøttsmør. (Rene Snickers'en).

G35 og jordbær- eller bringebærsyltetøy.

+++

Egg og ansjos.

Nøkkelost og Sunda.

Salami og Sunda (eller syltetøy.)

Hardkokt egg med kaviar/bacon/majones.

..må tenke. Kommer nok mer.

(Pokker så sulten jeg ble nå...)

Skinkestek og sylteagurk. (med salt&pepper).

Endret av Jerry Lee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Jerry Lee skrev:

 

Nugatti og peanøttsmør. (Rene Snickers'en).

+++

Den snickersen bruker jeg også, ja. Jeg må ikke ha begge deler på, men det er godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Den 24.9.2016 at 19.27, Emera skrev:

Ny tråd om kombinasjoner av pålegg, men med en liten vri.

Hvilke pålegg må uten unntak kombineres?

For meg er det 

  • leverpostei og agurk. Har jeg ikke agurk så får leverposteien stå til jeg får kjøpt inn en.
  • Kavli jalapeñoost og paprika. Begge må være der.
  • ristet brød med hvitost og oregano. Oreganoen må på, ellers blir det ikke hvitost på det ristede brødet
  • salami med majones og agurk. Mangler én av de to siste blir det ikke noe salami heller

Rød paprika? Jalapenoost (uttaler det faktisk på den måten i mitt eget hode - jalapenooost :fnise:) har jeg i kjøleskap både her og der, så den må prøves. Går det på knekkebrød også?

  • Kokt egg og kaviar eller røkt laks
  • Grov leverpostei og sylteagurk

Ellers kan jeg spise det aller meste hver for seg og gleder meg til flere tips til gode komboer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ost må ha en venn. Paprika/majones/slangeagurk/syltetøy av forskjellige typer osv.

Stekt egg, må ha gulost under. 

Kyllingpostei, må ha majones/agurk. 

Kalkunkorv med majones.

All skinke må ha ost, og helst slangeagurk/majones. 

Kokt egg må ha majones OG ost OG slangeagurk. 

Sikkert mer også

Anonymkode: 6a825...7ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Zeitgeist

Mozarella med cherrytomater, pesto, og rucola (helst på ciabattabrød)

Kyllingskinke og mangochutney

Suçuk og majones

Kokt skinke, honningsennep, og søtpaprika

Egg og laks

Røkt makrell og majones

Kalde kjøttkaker delt i to og sterk sennep

Kesam/Kvarg naturell og tomat-paprika-pasta

Kesam/Kvarg naturell og karse

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syltetøy kan aldri, under noen omstendighet, spises på brød uten meierismør under :opplyser: 

Når jeg tenker meg om gjelder akkurat det samme for nugatti + at nougatti også må ha et lite dryss havsalt på toppen :Nikke: 

Kald ribbe + masse sylteagurk og salt.

Endret av Rumle
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

53 minutter siden, Rumle skrev:

Syltetøy kan aldri, under noen omstendighet, spises på brød uten meierismør under :opplyser: 

Når jeg tenker meg om gjelder akkurat det samme for nugatti + at nougatti også må ha et lite dryss havsalt på toppen :Nikke: 

Kald ribbe + masse sylteagurk og salt.

Oj! Nugatti med salt hørtes godt ut!! Synes det blir litt for kvalmt ellers, men dette skal prøves!

Anonymkode: 5d8c6...51d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den 24.9.2016 at 19.27, Emera skrev:

Ny tråd om kombinasjoner av pålegg, men med en liten vri.

Hvilke pålegg må uten unntak kombineres?

For meg er det 

  • leverpostei og agurk. Har jeg ikke agurk så får leverposteien stå til jeg får kjøpt inn en.
  • Kavli jalapeñoost og paprika. Begge må være der.
  • ristet brød med hvitost og oregano. Oreganoen må på, ellers blir det ikke hvitost på det ristede brødet
  • salami med majones og agurk. Mangler én av de to siste blir det ikke noe salami heller

Jordbærsyltetøy med en ts rømme.

Hvit ost med paprika.

Kjøttpålegg med tomat- og/eller agurkskiver.

Salat og remulade under roastbeef.

Majones, dill og sitronsaft på reker.

Majones på makrell i tomat.

Gressløk i omelett av egg.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Oj! Nugatti med salt hørtes godt ut!! Synes det blir litt for kvalmt ellers, men dette skal prøves!

Anonymkode: 5d8c6...51d

Det er knallgodt! :jepp: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peanøttsmør og bringebærsyltetøy, til nød jordbærsyltetøy.

Skinkestek og sylteagurk, salt og pepper

Hakkede tomater, basilikum og aromat krydder

Brunost med bringebær eller jordbærsyltetøy

Brunost med slangeagurk

Ost, paprika og aromat krydder

Makrell i tomat med hakket sylteagurk og majones

Blandet salat på brødskiven med ketchup

Kalde eller microlunkne kjøttkaker delt i to med ketchup og salt

Roastbeef med remulade , litt rødløk og slangeagurk

Pannestekt kokt skinke eller lignende på ristet brød med cherrytomater, og annet grønt

 

Anonymkode: 13a07...e9b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...