Frøken.stille Skrevet 28. juli 2016 #1 Del Skrevet 28. juli 2016 Jeg fikk servert en suppe med kyllingkjøttboller en gang, og syns det var veldig godt! Hun som laget den fortalte hva som var oppi, men jeg kan ikke huske om hun brukte kyllingbuljong eller hønsebuljong... Er det stor forskjell på disse to, eller kan jeg bruke hønsebuljong?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Turbofaen Skrevet 28. juli 2016 #2 Del Skrevet 28. juli 2016 Kan fint brukes om hverandre. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøken.stille Skrevet 29. juli 2016 Forfatter #3 Del Skrevet 29. juli 2016 16 timer siden, Turbofaen skrev: Kan fint brukes om hverandre. Takk da prøver jeg det :D 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå