AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #1 Del Skrevet 24. juli 2016 Hei. Treng tips til vaffelrøre uten helmelk og surmelk?Oppskrift anyone? :) Kan man bruke vanlig lettmelk? Anonymkode: 5f1a2...228 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Berentsens Skrevet 24. juli 2016 #2 Del Skrevet 24. juli 2016 Ja. Jeg bruker ekstra lettmelk. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 24. juli 2016 #3 Del Skrevet 24. juli 2016 Jeg bruker alltid lettmelk og det går bra. Bruker ikke H-melk til hvit saus heller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #4 Del Skrevet 24. juli 2016 Bruker alltid lettmelk, går helt fint det. Anonymkode: ac089...b83 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #5 Del Skrevet 24. juli 2016 Du kan bruke lettmelk eller du kan faktisk bruke vann. Men da blir gjerne vaflene litt stivere. Anonymkode: f13c5...3fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Edain Skrevet 24. juli 2016 #6 Del Skrevet 24. juli 2016 Ikke for å kuppe tråden din, men hva gjør man feil når vafflene hever i jernet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #7 Del Skrevet 24. juli 2016 2 timer siden, Edain skrev: Ikke for å kuppe tråden din, men hva gjør man feil når vafflene hever i jernet? Feil? Er ikke det bare bra da? Men om de hever for mye har du kanskje for mye bakepulver i? Anonymkode: 0808e...373 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #8 Del Skrevet 24. juli 2016 2 timer siden, Edain skrev: Ikke for å kuppe tråden din, men hva gjør man feil når vafflene hever i jernet? Spørs hvordan hever? Du kan ha hatt i for mye hevemiddel. Eller for lite fett dersom de ikke slipper jernet i tillegg til å heve seg. Nå ble jeg faffelsulten av denne tråden, altså. Anonymkode: f13c5...3fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arabella Skrevet 24. juli 2016 #9 Del Skrevet 24. juli 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Feil? Er ikke det bare bra da? Men om de hever for mye har du kanskje for mye bakepulver i? Anonymkode: 0808e...373 Bakepulver i vafler? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #10 Del Skrevet 24. juli 2016 1 minutt siden, Arabella skrev: Bakepulver i vafler? Ja, det er helt vanlig med en liten desj. Anonymkode: f13c5...3fa 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arabella Skrevet 24. juli 2016 #11 Del Skrevet 24. juli 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Ja, det er helt vanlig med en liten desj. Anonymkode: f13c5...3fa Det har jeg aldri brukt. Alltid noe nytt å lære. Hva er fordelen med å bruke det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Edain Skrevet 24. juli 2016 #12 Del Skrevet 24. juli 2016 54 minutter siden, AnonymBruker skrev: Feil? Er ikke det bare bra da? Men om de hever for mye har du kanskje for mye bakepulver i? Anonymkode: 0808e...373 52 minutter siden, AnonymBruker skrev: Spørs hvordan hever? Du kan ha hatt i for mye hevemiddel. Eller for lite fett dersom de ikke slipper jernet i tillegg til å heve seg. Nå ble jeg faffelsulten av denne tråden, altså. Anonymkode: f13c5...3fa Kan være at jeg har i for mye bakepulver ja. Bør jeg ha litt mere mel i kanskje? Den hever såpass at det renner endel utenfor jernet og vaffelen hever seg, men har ikke noe innhold. Den er rå inni.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #13 Del Skrevet 24. juli 2016 59 minutter siden, Arabella skrev: Det har jeg aldri brukt. Alltid noe nytt å lære. Hva er fordelen med å bruke det? Fordelen er at de hever seg litt og blir luftige i stedet for kompakte. Mange av oss foretrekker det. 13 minutter siden, Edain skrev: Kan være at jeg har i for mye bakepulver ja. Bør jeg ha litt mere mel i kanskje? Den hever såpass at det renner endel utenfor jernet og vaffelen hever seg, men har ikke noe innhold. Den er rå inni.. I aller første omgang hadde jeg bare hatt mindre røre i jernet, så den fikk plass i jernet også etter at den hadde hevet. Og mindre røre = mindre steketid, så den rekker å bli stekt helt igjennom før den blir for godt stekt utenpå. (Når jeg tenker meg om forstår jeg deg slik at vaffelen deler seg i jernet? Har du latt røra svelle? I bakhodet har jeg noe om at delte vafler skyldes at røra ikke har fått svelle lenge nok, men dette er jeg slett ikke sikker på.) Anonymkode: 0808e...373 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jørild Skrevet 24. juli 2016 #14 Del Skrevet 24. juli 2016 28 minutter siden, Edain skrev: Kan være at jeg har i for mye bakepulver ja. Bør jeg ha litt mere mel i kanskje? Den hever såpass at det renner endel utenfor jernet og vaffelen hever seg, men har ikke noe innhold. Den er rå inni.. Du har for mye røre i jernet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Edain Skrevet 24. juli 2016 #15 Del Skrevet 24. juli 2016 23 minutter siden, AnonymBruker skrev: Fordelen er at de hever seg litt og blir luftige i stedet for kompakte. Mange av oss foretrekker det. I aller første omgang hadde jeg bare hatt mindre røre i jernet, så den fikk plass i jernet også etter at den hadde hevet. Og mindre røre = mindre steketid, så den rekker å bli stekt helt igjennom før den blir for godt stekt utenpå. (Når jeg tenker meg om forstår jeg deg slik at vaffelen deler seg i jernet? Har du latt røra svelle? I bakhodet har jeg noe om at delte vafler skyldes at røra ikke har fått svelle lenge nok, men dette er jeg slett ikke sikker på.) Anonymkode: 0808e...373 15 minutter siden, Jørild skrev: Du har for mye røre i jernet. Syns de blir så små når jeg har mindre røre i, men får teste det i morgen Bør den svelle i kjøleskap eller romtemperatur? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2016 #16 Del Skrevet 25. juli 2016 15 timer siden, AnonymBruker skrev: Du kan bruke lettmelk eller du kan faktisk bruke vann. Men da blir gjerne vaflene litt stivere. Anonymkode: f13c5...3fa Oh.. det hørtes godt ut Anonymkode: 1dae6...000 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jørild Skrevet 25. juli 2016 #17 Del Skrevet 25. juli 2016 11 timer siden, Edain skrev: Syns de blir så små når jeg har mindre røre i, men får teste det i morgen Bør den svelle i kjøleskap eller romtemperatur? Hel oppi og rør den utover så den fyller jernet. Sveller den bare på kjøkkenbenken jeg. Du kan droppe bakepulver om du vil, der er jo uansett egg oppi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå