paulette Skrevet 23. juli 2016 #1 Del Skrevet 23. juli 2016 Jeg har nettopp kjøpt frosne, ganske store reker som skal spises om ca 4-5 timer. Hvordan kan jeg best tine dem? Burde jeg ha dem i kjøleskap først? Vannbad? Utover kjøkkenbenken? Håper noen kan hjelpe meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HerKommerMummi Skrevet 23. juli 2016 #2 Del Skrevet 23. juli 2016 Jeg pleier bare å legge dem på avispapir, på kjøkkenbenken jeg. Ikke i en klump, men flatt utover. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 23. juli 2016 #3 Del Skrevet 23. juli 2016 Jeg bruker å legge de i kaldt vann. Da får man vasket de samtidig, og får bort noe salt, er ikke så glad i altfor salt mat. Ligger vel ca ei halv time, da er de tint. Kjøleskap er kanskje litt kort tid, men å spre de utover ei avis på kjøkkenbenken fungerer også fint. Når de er ferdig tint, legger du de i kjøleskapet. Med plast over! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
John_Felipe Skrevet 23. juli 2016 #4 Del Skrevet 23. juli 2016 10 minutter siden, paulette skrev: Jeg har nettopp kjøpt frosne, ganske store reker som skal spises om ca 4-5 timer. Hvordan kan jeg best tine dem? Burde jeg ha dem i kjøleskap først? Vannbad? Utover kjøkkenbenken? Håper noen kan hjelpe meg! http://www.dinside.no/918026/slik-tiner-du-rekene Kjøpte 5kg frosne reker fra Spar denne uken, 300kr. YUM Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
paulette Skrevet 23. juli 2016 Forfatter #5 Del Skrevet 23. juli 2016 (endret) Har faktisk ikke avispapir så da satser jeg på kaldt vann og så inn i kjøleskapet etterpå! Jeg kjøpte en kilo til 50kr på Coop Extra, sommermat Tusen takk for svar! Endret 23. juli 2016 av paulette Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Micki* Skrevet 23. juli 2016 #6 Del Skrevet 23. juli 2016 Du kan bruke vanlig kjøkkenpapir på et brett og spre rekene utover, vet flere i familien min tyr til dette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alice123 Skrevet 23. juli 2016 #7 Del Skrevet 23. juli 2016 Jeg pleier å ha dem i et dørslag og skyller dem (lenge) i kaldt vann. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå