Thomasine Skrevet 29. april 2016 #1 Del Skrevet 29. april 2016 Hei. Jeg trenger tips til fyll til en smørgåstårta! Noen som har laget en som var vellykket? Vet det finnes mengder på nett, men vil gjerne høre fra noen som har laget eller smakt selv...;) https://www.google.no/search?q=sm%C3%B8rbr%C3%B8dkake&espv=2&biw=1164&bih=874&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDicaVv7TMAhVGFCwKHZZ7ApwQ_AUIBigB Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 29. april 2016 #2 Del Skrevet 29. april 2016 Hva slags fyll avhenger litt av hvordan man ønsker å garnere Som regel så har jeg 1-2 lag med tunfiskrøre og 1-2 lag med egg- og dillfyll. Da garnerer jeg som regel med reker og slikt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april 2016 #3 Del Skrevet 29. april 2016 Følger denne! Jeg er også ute etter gode oppskrifter og erfaringer. Og også - om det finnes - noen uten majones/majonesaktige fyll. Jeg bruker å lage en variant som er ganske populær i familien og blant venner. Jeg har spinat (kokt), blander sammen med ricotta. Dette legger jeg ganske tykt mellom lagene, sammen med tynne skiver av røkelaks. Toppen er røkelaks i "roseform". Anonymkode: 5fe18...eb0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå