Gå til innhold

Krigen på norske veier


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Tar meg ofte i å se andres feil i trafikken. I Oslo-områder er (u)kulturen slik at jo nærmere du kommer sentrum, jo verre er adferden blant medbilister.

I noen tilfeller er det gatekamper mellom sjåfører etter en trafikkonflikt (har sett mange, har vært utsatt for dette en sjelden kan selv). Enkelte steder i Groruddalen er det pakistanske veigjenger som herjer 4-felts veiene på kvelden. Her er det mange ulykker og høy fart. Politiet har årlige kampanjer på versting veiene i Oslo uten av det hjelper noe særlig: 2014: http://www.nrk.no/video/PS*151011 2015: http://www.osloby.no/nyheter/238-tatt-i-storkontroll_-n-provde-a-stikke-av-8065875.html

Fart: http://www.osloby.no/nyheter/Farten-har-gatt-litt-ned_-men-politiet-fortsetter-kontrollene-8036467.html

 

Generelt er det slik at ingen veiskilt respekteres. Farten er mye høyere enn fartsgrensene. Vikeplikt og blinklys er ukjent for mange. Kjører man for tregt (eller følger regelverket) risikerer man å få sinte sjåfører etter seg og tutting.

Er det bedre andre steder i landet?

Anonymkode: 56ea2...960

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, her er alle noen store egoister. Her jeg bor (middelstor by) så er det ingen som vet hva blinklys er.. Det er heller ingen som ser etter blinklys i for eksempel rundkjøringer.. Alle bryr seg om seg selv, og ser rett frem. Du skal frem, og du kan fint drite i å samhandle med andre, så lenge du kommer først..

Folk velger sine egne fartsgrenser.. Du har de som kjører 10-30km over, og de som konsekvent kjører i 50, uansett om det er e18, eller boligstrøk.. Ingen skal nemlig komme her å si hvilken fart du skal ha..

Ingen kan parkere! Kjører man gjennom parkeringshuset på en lørdagsformiddag, så er sikkert annenhver parkering over den hvite linja.. De fleste kjører bare rett inn og stopper bilen. Retter aldri opp. Og er du en stakkar som faktisk vil rette opp bilen og må rygge ut og inn igjen, så kan du banne på at noen blir sure og tuter..

Anonymkode: 8b1ac...5d4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Politiet har idag hatt ny kontroll i Grorud ghettoen og resultatet er så ille at de ikke rekker å ta noen som kjører minst 20 km/t over fartsgrensen. Helt utrolig hvor liten kapasitet Oslo politiet har på de lokale veiene. Det er forøvrig her jeg nesten ble drept av en pakistaner i en GTI i fjor.

http://www.osloby.no/nyheter/Denne-uken-blir-det-ekstra-mange-fartskontroller-8437863.html

Anonymkode: 56ea2...960

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jada jada. Med det sagt så går det jo helt fint. Fartsgrensene er satt latterlig lavt noen steder. Og vi er langt unna russiske tilstander.

tumblr_nn4tqijcC81qeablwo1_400.gif 

Anonymkode: a0814...e7d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som er caset med Oslo er at de setter ned fartsgrensene hvert bidige år. Så når det er storkontroll og folk blir tatt i 20km/t over fartsgrensen er det fordi de ligger i fartsgrensen fra fjoråret. Det har gått inflasjon i "grisekjøring" og "villmannskjøring". Selv ligger jeg i 100 i 70-sonen på Ring 3 hver bidige dag, og 110-115km/t i 80-sonen på E6. Og ja, jeg tuter så det holder på kvinnfolk i Yaris som ligger i 60 km/t i "70-sonen" som egentlig er en gammel 80- eller 90-sone.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...