AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #1 Del Skrevet 12. februar 2016 Hva mener de med romtemperatur? Hvor høy temperatur er dette snakk om når det gjelder baking? Anonymkode: e70f6...c0f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 12. februar 2016 #2 Del Skrevet 12. februar 2016 Romtemperert smør, da er smøret helt, helt mykt og lar seg røre rundt. Når jeg skal bake noe som krever romtemperert smør, setter jeg smøret på en skål på kjøkkenbenken kvelden før. Da rekker det å bli romtemperert til jeg skal bake f.eks. neste ettermiddag. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #3 Del Skrevet 12. februar 2016 De mener romtemperert, altså samme temperatur som resten av rommet. Ta smøret ut av kjøleskapet i god tid i forveien, og la det stå i romtemperatur en god stund før du skal bake. Om du skal ha mye smør, skjær smøret i mindre terninger, og legg utover et fat/bakepapir. Ellers vil det være kaldt i midten og varmt i kantene. Anonymkode: 2fca6...24c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #4 Del Skrevet 12. februar 2016 Et øyeblikk siden, Million skrev: Romtemperert smør, da er smøret helt, helt mykt og lar seg røre rundt. Når jeg skal bake noe som krever romtemperert smør, setter jeg smøret på en skål på kjøkkenbenken kvelden før. Da rekker det å bli romtemperert til jeg skal bake f.eks. neste ettermiddag. Åh, skjønner. Takk Anonymkode: e70f6...c0f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poserose Skrevet 12. februar 2016 #5 Del Skrevet 12. februar 2016 Når det er romtemperert så vil det ikke føles kaldt når du tar på det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #6 Del Skrevet 12. februar 2016 3 minutter siden, Poserose skrev: Når det er romtemperert så vil det ikke føles kaldt når du tar på det Det er vel ikke helt sant. Romtemperert er ca 21 grader og for meg og mange andre vil det føles kaldt når man tar på det. Anonymkode: 8e943...4c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #7 Del Skrevet 12. februar 2016 5 minutter siden, Poserose skrev: Når det er romtemperert så vil det ikke føles kaldt når du tar på det Du tenker nok på kroppstemperert, som er rundt 37 grader. Romtemperert vil være kaldere enn kroppstemperert for de aller fleste, håper jeg Ta på kjøkkenbenken, ta på smøret, og de skal kjennes like varme/kalde ut. Anonymkode: 2fca6...24c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 12. februar 2016 #8 Del Skrevet 12. februar 2016 Ta ut smøret og legg det på kjøkkenbenken natten over, da er det perfekt til neste dag forutsatt at du har normal romtemperatur på omkring 19-22 grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå