Gå til innhold

Trenger man kvittering på XXL hvis du skal levere noe tilbake?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Trenger man kvittering på XXL hvis du skal levere noe tilbake? 

Anonymkode: eb368...a67

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva mener du med levere noe tilbake? Mener du "bytte til annen størrelse", "få tilgodelapp" eller "få pengene igjen"? Det kan hende de godtar å være snille hvis du bare vil bytte til annen størrelse, men som alltid kunne du veldig enkelt funnet svar på dette ved hjelp av google, og der står det

"100 dagers åpent kjøp: Hos oss får du pengene tilbake hvis du angrer kjøpet. Uavhengig av om du har handlet på nett eller i et av våre varehus.

  • Varene må være ubrukte, i original forpakning og du må fremvise kvittering"

Anonymkode: fb0e4...003

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du skal bruke åpent kjøp må du ha kvittering. Dette fordi åpent kjøp er en tjeneste de tilbyr på eget initiativ, som går lengre enn det du har krav på etter loven, og da kan de sette kvittering som vilkår om de vil. Noe de har gjort. Det kan jo hende du får snakket deg til noe annet, men de har all mulighet til å si nei, og som den over meg viser sier de selv at de krever kvittering. Du kan alltids også be dem prøve å lete frem kjøpet i systemet sitt, men man har ingen garantier da heller.

Dersom du skal reklamere på et produkt e.l. er hovedregelen etter loven at du må "sannsynliggjøre" at det er kjøpt i den aktuelle butikken. Den grensen ligger på helt enkel sannsynlighetsovervekt, 51 %, og da vil det gjerne holde med en kontoutskrift. I hvert fall om varen er kjøpt alene, slik at beløpet som er trukket fra kortet ditt stemmer overens med prisen på varen.

Anonymkode: 93c06...908

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...