JDT Skrevet 8. februar 2016 #1 Del Skrevet 8. februar 2016 Hei, bakte min første vellykkede sjokoladekake idag ☺ har aldri vært vellykket ellers,og aldri blitt spist,derfor litt usikker på oppbevaringen. Skal den i romtemperatur eller kjøleskap? Er redd den blir for hard eller tørr i kjøleskap. Men redd den blir ødelagt/sur hvis jeg legger den ute. Den er med glasur. Glasuren er laget av melis,smeltet kokesjokolade,pisket smør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Millimani Skrevet 8. februar 2016 #2 Del Skrevet 8. februar 2016 Kjøleskap Men kan være greit å ta den ut litt før den skal spises, sånn at den får "rom-temperert" seg, da den kanskje er best å spise når den ikke er kald. Evt fryseboks da, hvis du vil spare den litt lenger. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Konvall Skrevet 10. februar 2016 #3 Del Skrevet 10. februar 2016 Vi har aldri sjokoladekaken i kjøleskapet. Kun på benken med tett folie over. Står sjelden lengre enn tre dager..da er den for lengst spist opp hos oss😄 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå