AnonymBruker Skrevet 7. februar 2016 #1 Del Skrevet 7. februar 2016 Noen som har prøvd det? Tenker på til fastelavensbollene. Bruker dere like stor mengde? 3 dl kremfløte og 3 dl ferdig vaniljekrem? Eller blir det litt bløtt/rennende? Anonymkode: 00515...ced Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 7. februar 2016 #2 Del Skrevet 7. februar 2016 Det kan du godt gjøre. Om det blir bløtt kommer litt an på hvor stiv du visper kremfløten. Selv liker jeg mer kremfløte enn vaniljekrem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2016 #3 Del Skrevet 7. februar 2016 I og med at du sikkert skal lage fastelavensbollene i dag har du sikkert alt handlet inn, men jeg syntes det blir enda bedre å lage vaniljekrem av vaniljesausposer (de blå, som skal kokes opp) Da halverer du mengden melk og lar den stå til kjøling til den blir kald og stivner. Hvor mye vaniljekrem du har i kremen blir en smakssak, men jeg ville nok hatt litt mer krem enn vanilje. Anonymkode: a94c3...857 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosa Sitron Skrevet 7. februar 2016 #4 Del Skrevet 7. februar 2016 Går fint å blande. Jeg bruker mest fløtekrem. Blander ut i fra magefølesen og utifra konsistensen jeg er på jakt etter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå