AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #1 Del Skrevet 6. februar 2016 Eller vil de smake som de ble laget i går, ikke helt ferske når jeg serverer dem i morgen? Anonymkode: d228a...c50 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #2 Del Skrevet 6. februar 2016 Boller bør selvsagt lages samme dagen. De vil bli tørre i morgen og gjestene må presse de ned. Anonymkode: fe4d2...7cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #3 Del Skrevet 6. februar 2016 Du kan lage de i dag og fryse de ned, for så å legge de på tining noen timer før gjestene kommer i morgen Anonymkode: 079b6...083 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #4 Del Skrevet 6. februar 2016 Ja, det var det jeg også tenkte, jærbakst er best samme dag. Det var bare at jeg har invitert til både middag og kaffe i morgen, å tenkte å fordele arbeidet over større perioden. Men akk nei, så var ikke god ide. TS Anonymkode: d228a...c50 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #5 Del Skrevet 6. februar 2016 Bak i dag, frys dem, til i morgen. Du kan også varme bollene litt i ovnen før servering, da smaker de nybakt. Anonymkode: 6eacb...6e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #6 Del Skrevet 6. februar 2016 Jeg er uenig med frysingen. Hva med å lage deigen i morgen tidlig (eller i dag) og lage de i morgen? Stekingen tar jo ikke lang tid. Anonymkode: fe4d2...7cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #7 Del Skrevet 6. februar 2016 Lag deigen i dag og rull dem ut i morgen Anonymkode: 64d7f...b06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå