Gå til innhold

Bake fastelavensbollene i dag?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Eller vil de smake som de ble laget i går, ikke helt ferske når jeg serverer dem i morgen?

Anonymkode: d228a...c50

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Boller bør selvsagt lages samme dagen. De vil bli tørre i morgen og gjestene må presse de ned. 

Anonymkode: fe4d2...7cb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan lage de i dag og fryse de ned, for så å legge de på tining noen timer før gjestene kommer i morgen

Anonymkode: 079b6...083

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det var det jeg også tenkte, jærbakst er best samme dag. Det var bare at jeg har invitert til både middag og kaffe i morgen, å tenkte å fordele arbeidet over større perioden. Men akk nei, så var ikke god ide. 

TS

 

Anonymkode: d228a...c50

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bak i dag, frys dem, til i morgen. Du kan også varme bollene litt i ovnen før servering, da smaker de nybakt. 

Anonymkode: 6eacb...6e7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er uenig med frysingen. 

Hva med å lage deigen i morgen tidlig (eller i dag) og lage de i morgen? Stekingen tar jo ikke lang tid. 

Anonymkode: fe4d2...7cb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lag deigen i dag og rull dem ut i morgen :)

Anonymkode: 64d7f...b06

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...