Gå til innhold


Hvordan varme skinkesteik?


  • Please log in to reply
1 svar på dette emnet

#1 Gjest_Anonymous_*

Gjest_Anonymous_*
  • Gjester
  • Ble med --

Skrevet 29 april 2003 - 14:46

Jeg har kjøpt en ferdig stekt, varmrøkt skinkesteik som bare skal varmes før servering, men hvordan gjør jeg dette? Tepmeratur? Hvor lenge? Skal den pakkes inn i aluminiumsfolie?
  • 0

#2 chimp

chimp

    A-Kjendis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10 449 innlegg
  • Ble med 1. jan. 03

Skrevet 29 april 2003 - 16:39

Hvis jeg skal varme opp stek, skjærer jeg den i skiver som jeg legger 'taklagt' på aluminiumsfolie og varmer i ovnen på lav temperatur, f eks 100 grader. D tar ikke lang tid - 10-15 min kanskje......du kjenner jo når stekeskivene er varme. Denne fremgangsmåten er forresten ypperlig hvis man har kjøpt roast-beef på tilbud og vil spise den som oksestek...da må du få personalet i kjøttdisken til å skjære skivene tykkere enn vanlig roast-beef. Serverer den da oppvarmet m saus, pommes noisettes, aspargesbønner, stekte småløk og sopp......
  • 0




0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere