Gå til innhold

Jorunn's Hekling

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    5
  • visninger
    7 413

Det går fremover ja...


JorunnP

1 529 visninger

blog-0927921001394620174.jpgJeg begynner endelig å finne ut av tingene her. Litt uvant til å begynne med, men det går seg vel til. Er igrunn mye mer positiv til dette nye opplegget en til det forrige. For meg virker det enklere...

Jeg har slettet alle gamle blogger og velger å begynne på nytt. Det fordi systemet virket rotete etter at bloggene ble overført fra det gamle systemet. Men jeg er nå engang slik... Liker å rydde å ha orden i rekkene. ;)

Bilder kan jo ikke lenger legges i album, men pytt... Dere finner jo alle bildene mine her: http://jorunnsheklingoghobby.blogspot.com.es/

Noen bilder legger jeg med her som vedlegg... Må jo prøve ut funksjonene. :)

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Signe_HjemmetNO

Skrevet

Hei Jorunn.

Jeg er så imponert over at du får til dette. Jeg prøver også. Trykker på opprett blogg og går videre trinn for trinn, men finner ikke noe sted hvor jeg får skrevet. Nå føler jeg meg helt dum altså. Men greier du å forklare meg på en enkel måte hvordan du kommer så langt. Jeg er syk og hjemme fra jobb idag, så jeg har litt tid til å prøve ut, og har virkelig lyst til å komme igang. Men nå stopper det opp altså.

Lenke til kommentar
Strikkeliv

Skrevet

Støtter Signe. Vær så snill og forklar hvordan du går frem for å skrive en blogg.

Liv

Lenke til kommentar

Har ikke forsøkt bloggfunksjonen enda. Jeg har de siste årene pleid å kopiere over blogginnlegg fra blogspot-bloggen min, så håper det fungerer.

Albumfunksjonen brukte jeg ikke etter gamle Norge123, så den savner jeg forsåvidt ikke. Men vennefunksjonen bør komme på plass.

Men det jeg synes er rart, er at det er identisk forumsystem som forrige hjemmet.no i Danmark. Synd at ikke Egmont-forlaget satser på et eget håndarbeidsforum både i Danmark og Norge, med det store håndarbeidsmiljøet det tross alt er her til lands.

Lenke til kommentar

Det var mer eller mindre tilfeldig at jeg fikk til å blogge faktisk, så jeg tror ikke jeg er istand til å forklare hva jeg gjorde...

Lenke til kommentar

Se der fant jeg deg igjen :-) Nydelig heklet krans du har laget :-)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...